Illalla Hollolan hallilla Pian, Marian,Markon ja Arjan kanssa.

Kääntymisiä: Alkuun taasen kääntymisiä namin kanssa. Muiden huomiosta täytyy muistaa alkaa kävelemään välillä myös suoraa pätkää, joka on nyt jäänyt vähemmälle kun ollaan hinkattu näitä kääntymisiä niin paljon. Kaapo meinaa alkaa jätättämään kun namin kanssa jo hieman ennakoi kääntymisiä. Muutoin ok.

Hyppy: Hyppy ihan vaan vapaasti ja sen jälkeen seiso. Harjoiteltiin tässä maltillista seisomista ja mun siirtymistä koiran viereen. Markon neuvosta pidin lelun kädessä kun siirryin Kaapo viereen ja jos siirsi tassuja, kävin korjaamassa huomauttaen oikeaan asentoon. Näin saatiin pari tosi hyvää ja maltillista paikallaan seisomista.

Tunnari: Maria vei useamman kapulan sekaisin n 10 cm väleillä. Vein oman ja Kaapo haisteli kyllä tosi hyvin ja etsi omaa, mutta kun oma oli jäänyt mahan alle haistellessa muita, ei vielä riittänyt maltti vaan toi väärän. Toisen kerran sama juttu. Vähennettiin kapuloiden määrää ja täällä kertaa oma löytyi. Täytyy alkaa pitämään ehkä vähemmän kapuloita ja katsoa nosteleeko enää vääriä. Ongelmana on, että käyttää vääriä suussa vaikka ei niitä sitten tuokkaan.Kovasti kyllä haistelee ja osaa homman, muuta tahtoo koiran usko loppua kun ei heti löydy oman hajuista. Ens kerran koitetaan vähemmillä kapuloilla ja muutoinkin helpotetaan, ettei tule vääriä suorituksia. 

Kaukkarit i + m: Näissä alkanut ihan hyvin. Täytyy vain tehdä maltillisesti yhtä siirtymistä kerrallaan näin alussa.