Pian kanssa Hollola hallissa.

Lassen kanssa:

Sivulle tuloja ja seuraaminen: Sivulle tulo sujuu jo tosi hyvin ja paikka on joka kerta oikea. Tulee jo oikeaan perusasentoon ilman namilla avustusta. Seuraaminen hyvässä paikassa namilla avustettuna. Täytyy vaan olla tarkka, että nami on oikeassa kohdassa, että paikka hyvä eikä kävele vinossa.

Liikkeestä seiso: Tässä muutamia hyvä namilla auttaen.

Luoksetulo: Pia käskytti. Toisella kerralla vaikeutettiin ja Pia sanoi "tänne" käskyn "käsky" sanan sijaan ja Lassehan lähti. Toisella kerralla sama hämäys juttu, Lasse hätkähti Pian käskystä mutta ei lähtenyt vasta kun omasta käskystä. Hyvä!

Kaapon kanssa:

Kääntymisiä ja suoraan seuraamista: Kääntymiset hyviä, oikeaa tarvitsee alkaa ottaa enemmän kun vasen alkaa jo sujumaan. Suoraan seuraaminen osittain ok, tätäkin pitää muistaa taas ottaa paljon, että pysyy hyvin mielessä.

Hyppy: Tässä erikseen esteen takana seisomista ja jo myös hypyn jälkeen seisomista. Pysyy hyvin.

Ruutu: Markkerilla ruutuun ja seisominen käskystä. Tämä tosi hyvä. Koitettiin vähän kauempaa pallon kanssa niin saataisiin vauhtia , mutta ei jostain syystä tajunnut pallon olevan ruudussa vaikka sitä näytettiin Kaapolle kaempaa.. No mutta markkerin kanssa olen tosi tyytyväinen tähän.

Tunnari: Tänään vain neljä muuta kapulaa sekaisin 10 cm:n välein. Vein oman ja taas liian innostuneena Kaapo käytti väärän suussa ja toi kuitenkin heti oma. Tosi hyvin haistelee mutta kun tuo väärän käyttö suussa olisin saatava pois. Täytyy helpottaa vielä paljon ja tehdä kotosalla, että olisi tosi rauhallinen mielentila tätä harjoiteltaessa.

Kapulan pitoa: Arjan neuvoa Pialle ja Alvinille käyttäen, heitin kapulan ja lähdin itse liikkeelle poispäin hokien pidä ja hieno sanaa, jolloin kapula pysyi suussa niin kauan ennenkuin pysähdyin ja otin  kapulan Kaapon suusta sanoen kiitos. Tämä olikin tosi hyvä neuvo. Nyt kapula pysyy suussa niin ettei kerkeä pudottamaan enne kuin itse saan sen.