Maanantaina tokoiltiin HOT:tilaisten kanssa Hollolassa. Alkuun otin käsittelyyn Kaapon seuraamisen, joka on siis päässyt karkaamaan eteen.. Olen niin paljon keskittynyt kontaktiin ja motivaatioon, että tuo paikka on vallan unohtunut... Oili autteli ja antoi taas hyviä neuvoja, kiitos :) Pidän Kaapon hihnassa ja pidän hihnan lyhyellä niin, että kun pa on hyvässä kohdassa hihna on löysä. Kun lähdetään liikkeelle ja paikka siirtyy eteen, tunnen hihnan kiristyvän, jolloin vähän huomautan hihnaa neppaisemalla. Heti tämän jälkeen kehu, kun korjaa paikkaa. Toimi hyvin. Kaapo seurasi tosi skarppina ja ihan oikeassa paikassa... Tarvii tehdä tätä vielä paljon ja jatkossa heti kiinnittää huomiota jos meinaa karata eteen.. Tein myös hyppynoudon joka ok, luoksetulon stoppeja; tosi täpäkät tällä kertaa :) sekä ruutua kahdessa kolmessa osassa; ensin lähetystä, sitten pysymistä ja vielä erikseen kutsuminen ruudusta. Kaukkarit, jotka nyt hienot, ei poikittanut juurikaan, mutta tätä täytyy tehdä vielä kotona riman vieressä, koska helposti pompsahtaa vinoon. Loppuun vielä paikallamakuu porukassa.

Tiistaina heti töistä suoraan kiireellä Pennalaan agilityä. Kaapolla tein jotain diipadaapaa.. puomia ja keppeihin kulmia.. Texin kanssa kontaktien alastuloa "toutchaamista" muurin palikan päältä (poikittain maassa), putken pimeää kulmaa, pussia sekä hyppy-kujakepit-putki yhdistelmää. Hienosti meni, taitava pikkupoika :) 

Eilen Kristiina järjesti meille tokokisat Hämeenkosken ihanalla nurtsikentällä. Tehtiin kaksi kehää vierekkäin ja koitettiin saada paljon häiriötä. Aina koiran suorittaessa toisessa kehässä tehtiin myös  ja ympärillä treenaili ja leikki muita koiria. Kaapon paikallamakuu oli huono... piippaili ihan kunnolla.. mälsää.. On ollut jo pitkän aikaa ihan hiljaa ja siististi.. Oli varmaan liikaa häiriötä, joten nyt alkaa tehokuuri häiriö paikallamakuuseen.. Yksilöliikkeet meni hyvin, :) Tehtiin liikkeet kahdessa osassa eri kehissä.  Luoksetulon stoppi olisi voinut olla skarpimpi, mutta ihan jees silti. Kaukkareiden istumiset vähän vajaat, muuten hyvä. Jäävät hyvät, sekä nouto - palautti hyvin laukalla

Hyvä mielei jäi näistä, asenne oli oikea. Olipa taas hyvä treenikoe, kiva kun järkätään näitä, saa ihan eri tuntuman kuin omalla tutulla kotikentällä..

Tänään suunnataan mökille juhannuksen viettoon - OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!