Eilen siis Kaapon treenit. Mehän ollaan Kaapon kanssa nyt toista kurssia P-Haulla ja päästiin osaksi Peten ja Oilin pitämälle kursiille, mikä on ihan tosi loistava juttu. Ollaan aikaisemmilla kerroilla harjoiteltu Peten kanssa yksittäisinä juttuina sylkkäreitä, valsseja, pakkovalsseja ym. ym. Ja tällä kertaa laitettiinkin jo pieni rata, jossa kaikkia näitä oli sovellettava. Noh- ihan kivasti meni muutaman uusinta oton jälkeen. Kaapo lukee ihan älyttömän hyvin mun vartalo apuja ja silloin menee hyvin kun osaan niitä oikein käyttää. Itse olin tyytyväinen Kaapoon. Omaa osaamista on vaan kehitettävä.. ongelmana on liika kiirehtiminen ja sen jälkeen unohtuu kaikki muu tekeminen. hiotaan...

Oilin kanssa otettiin irtoamista "vauhtiympyrässä", eli putki kaarella, kepit (vielä kujana)  hyppy, putki kaarella ja pari hyppyä. Hienosti meni. Kaapo irtoaa tosi hyvin ja onnistui hienosti. Oili palkkasi aina eteenpäin pallolla ja vauhtia riitti.

Otettiin lopuksi Lassen kanssa keppejä (jotka on takkuillut varsinkin kisoissa). Vein keppien päähän alustalle broileripullan ja toisesta päästä kepeille. Menee tosi reippaasti ja itsenäisesti. Muutaman kerran samoin ja lisättiin alkuun hyppy ja putki. Hienosti meni eikä ongelmia. Lassen kanssa ei enempää.. jää hieman hautumaan ja kun ei tee liikaa niin jää pieni polte tehdä lisää.  Hyvät treenit!