Keskiviikkona yhdistettiin kaksi ensimmäistä ryhmää, kun molemmista puuttui koirakoita, joten näin jäi aikaa ennen illan viimeistä ryhmää tehdä omilla koirillakin. Ennen omia ryhmäläisiä tein jo hallissa Texin kanssa pientä radantynkää. Meni hyvin sinne minne ohjailin :)

Ratana oli P-haun omien kisojen ykkösluokan rata. Tein loppuun siis radan omilla koirilla. Texillä koitin muutamaa eri ohjausta, meni aika kivasti. Oma rytmitys on kyllä tuon koiran kanssa ihan erikoistärkeässä roolissa. Auttaa ohjauksessa paljon, kunhan opin käyttämään kunnolla. Nyt välillä tökkii väärissä paikoissa esim. oman liikkeen puuttuminen.. Kaapon kanssa rytmi on paljon pienemmässä osassa. Se nyt vaan jyrää, tai kyllähän sekin rytmitystä lukee, mutta ei ollenkaan niin herkästi kuin Tex.
 
Eliseen treeniin Sami oli suunnitellut kisaradan, johon saatiin numerot vasta paikanpäällä ja tutustuttiin 5 min.  Nollatreeni ei mennyt ihan putkeen. Kummallakin koiralla hyllytin. Kaapolla kahdessa kohtaa ja Texillä ainakin kolmessa.. Höh.
Treenattiin rata sitten kisakierroksen jälkeen ja sain onnistumaan kohdat, joissa ensin munasin. Kumpikin irtosi hyvin puomi putkierottelukohdassa putkeen, samoin sokkarin kanssa A:n alla olevana putkeen. 90 asteen avokulma kepeille meni OK. Yhteen kohtaan en oikein osannut keretä kummankaan kanssa ajoissa ohjaamaan, joten oli joka kerta ihan kökkö. Treeni meni hyvin, mutta kun olisi pitänyt mennä nollalla heti ekalla kerralla.
 
Tokojuttusia sen verran, että lenkillä ollaan leikitty nopeita luovutuksia eteen kepakoiden kanssa. Onkin aika kiva leikki :) Toivottavasti siirtyy oikeaan luovutukseenkin.