Aamulla käytiin Pennalan hallilla taas pujottelemassa. Otetaan nyt kunnon tehokuuri kun olisi jo kova hinku kisaamaan :) Taas sujui ja ei sujunut. Kaapo hakee liian helposti toiseen väliin ja aloittaa pujottelun siis väärin. Kun saa oikean kulman menee kyllä tosi hyvin ja nopeasti, eli pujottelu itsessään on siis kunnossa, mutta sisäänmenoja on vielä hiottava. Täytyy keksiä / kysyä viisaammilta tähän neuvoa :)

Illalla Nastolaan toko cupiin. Kerrankin tulin sieltä pois hyvällä mielellä :) :) Lassella alo luokka: paikalla makuu tosi hyvä, hieman katsoi viereistä koiraa joka vinkui ja ihan vähän lähti vinkunaan mukaan ja lopussa vähän haisteli, muuten tosi hyvä. Myös seuraamiset Lassella hyvin. Vähän kontakti katkeili, mutta paikka paikoin tosi hyvää seuraamista, molemmista ysit. Lopuissa oli pientä vikaa ja vielä hiomista, mutta ei mitään suurta.. vähän vire loppuu vaan taas kesken ja viimeiset liikkeet alkaa olemaan vähän väsyneitä..

Kaapolla myös alo-luokka. Tällä kertaa paikalla makuussa olikin haastetta. Vieressä oleva iloinen cockerspanieli päätti tulla tutustumaan Kaapoon ja Kaapo nousi hämillään seisomaan, ei kuitenkaan lähtenyt cockerin leikkiin mukaan. Seisoi ja katsoi muhun että 'apua, miten nyt pitää toimia??' :) Menin Kaapon luo ja pyysin uudestaan maahan. Ja taas, sama cockeri tuli uudestaan Kaapon "kimppuun" ja nosti vieressä olevan Alvininkin pystyyn.. Tuomari keskeytti ja alotettiin paikalla makuu kokonaan uudestaan. Tällä kertaa cockerin omistaja pysyi koiran edessä ja Kaapon paikalla makuu tosi hyvä. Hieman oli kyllä levoton ja käänsi lonkalleen, mutta pysyi hyvin, tästä 9 :) Mutta kaikista iloisin olen seuraamisista, jotka molemmat tosi hyvin :) Pidin kyllä tosin namia kädessä, mutta seuraaminen tosi innokasta ja hyvin kuulolla ja hyvä kontakti, molemmista ysit. Lopussa vähän sählinkiä ja taas pientä virhettä, ei mitään suurta myöskään. Luoksetulossa lähti jostain syystä perään heti jätön jälkeen, mitä ei ole tehnyt aikoihin.. ?? Tein uudestaan ja uusittuna meni super hyvin :) mutta tämä tietty nolla kun läksi ekalla perään. Mutta hyvin meni kokonaisuudessaan :) Hyvä pojat :)