Illalla ringin treenit Hollolan hallilla. Vähän aluksi "pelotti" mennä josko taas itse jännitän ja kaikki menee taas pieleen.. nyt kun on mennyt niin hyvin ja Kaapo on ollut tosi iloinen ja asenne on ollut kohdallaan. No- tosi hienosti meni.. päätin etten turhaa ajattele jännitystä ja teen niinkuin aina kahdestaankin.. hyvin meni.

Otettiin aluksi sivulle tuloja: Näissä aluksi Kaapo taas hieman harhaili ja kuikuili eikä tullut sivuun ensimmäisellä pyynnöllä. Marko sanoi että nyt on huomautettava ihan kunnolla Kaapolle tuosta ettei se tule kun pyydetään. Ja ennen olen aina alkanut "rukoilemaan" Kaapoa sivulle ja vetänyt namilla ja kaikkea.. menen itse sellaiseksi, että nyt on jotain kamalaa kun senkin mielestä on kamalaa- ja tässä menee sitten kaikki pieleen jatkossakin. Niinpä "karjaisin" Kaapolle ja tömäytin jalkoja maahan, ja hitto, Kaapo tulikin sen jälkeen sivulle loistavasti. Eikä yhtään parkaillut ja esittänyt pelokasta. Koitettiin sivulle tuloja niin, että muut olivat ympärillä ihan vieressä, koska tämä on ollut varsin vaikeaa, miltei mahdotonta. Tuli tästäkin ihan super hyvn sivulle eikä mitään ongelmaa, oli vielä tosi iloinen ja täpäkkä. Jes! Kiitos Marko taas vaan neuvosta vaikka itse en olisi alkanut uskaltamaan karjua kun Kaapo aina esittää niin parkaa-- tosiaan esittää :)

Seuraamista: Tässä suoraa pätkää ja täyskäännöksiä vasemmalle (jotka hyviä). Hieman kontakti katkeili, mutta oli myös hyvää. Koitettiin myös liikkeelle lähtöjä perusasennosta, jossa kontakti on paljon katkeillut ekoilla askeleilla. Tarkoituksena myös "karjaista" jos haahuilee, mutta menikin hyvin niin ei tarvinnut alkaa huutamaan - Hyvä näin!

Luoksetulo: Maria käskytti. Ekalla ennakoi ja yritti tulla sivuun, kun pidin omia käsiä sivulla (olen vielä pitänyt piilossa selän takana). Toisella kerralla tosi hyvä ja hyvin tuli eteen. Otettiin erikseen edestä sivulle jotka tosi hyvät!

Liikkeestä s +m: Näissä autoin vielä ihan vähän kädellä. Ihan ok. Lisää vaan treeniä niin saadaan varmemmaksi ja avut pois.

Ruutu: Ruudussa markkeri. Tosi hyvä :)

Kaukkarit: Näitä taas.. Pyysin Markon kommenttia tekniikkaan ja saatiinkin kommenttia istu-seiso vaihtoon.

Tunnari: Kun eilen meni niin hyvin niin halusin koittaa uudestaan menikö vaan tuurilla. Viisi vierasta ympyrässä ja vein oman. Tosi hyvin haisteli tarkkaan kaikki ja toi oman. Hyvä Kaapo-taitava :)

Loppuun otettiin vielä porukalla paikalla makuun käskytyksiä. Päätin ottaa Kaapon mukaan ja ihan hyvin se meni. Maasta istumaan ennakoi jonkun verran muiden käskysta kun ylös on niin kiire. Ihan hyvin muutoin.