Epikset eilen meni hyvin. Texin kanssa ensin möllirata. Rata oli ihan kiva; mukana puomi, A ja pussi (jota tulee treenattua melko harvoin). Puomi tuntuni radalla hitaalta, en tiedä empikö mielessään onko se keinu vai puomi kun meni niin matalana, mutta videolta näytti sitten kuitenkin ihan hyvältä. Molemmat kontaktit otti hienosti. Tällä kertaa vapautin niin kuin tulen oikeissa kisoissakin vapauttamaan, eli juoksin ohi ja 'jes' sanalla vapautus liikkeessä. Ennen olen kehunut ja palannut taakse ja juossut uudestaan ohi. Tex teki nollan ja voitti.

1-luokan radalla lisäksi kepit, keinu ja pöytä. Kaapo otti taas hyvin kontaktit, paitsi puomilla palautin, kun lähti ilman vapautusta. Kaapolla palasin taakse ja vapautin ohijuostessa. Osasi pöydän hyvin.
 
Tex meni radan myös hienosti. Kepeille mentiin melkein suorasta putkesta ja Tex osasikin hienosti jarruttaa kepeille mentäessä niin pääsi oikeaan väliin. Rytmiin tuli vaan joku pieni sekaannus ja meni keskellä yhden välin ohi. Annoin kuitenkin pujotella loppuun ja Tex varmaan luulikin menneensä oikein. En halua sitä nyt keskeytellä että saa varmuutta kepeille. Ei kuitenkaan tehnyt tuota tuhmuuttaan.. Pöydälle oli vaihdettu medien jalat kun oli muutoin niin kiikkara, joten Tex teki niinkuin arvelinkin; hyppäsi pöydälle ja tarjosi kontaktitreeniä laittamalla etujalat maahan. Ehkä johtui matalasta pöydästä.. Keinu oli ihan super, samoin koko rata kokonaisuutena muutoinkin. Ainiin ja rimat oli 55cm - hyppäsi hyvin ja rimat pysyi. Ainoastaan viimeinen rima tuli alas; ei ehkä keskittynyt hyppyyn kunnolla  kun näki hypyn takana maalissa olevan lelun, katsoi vaan sitä.
 
Kaapo meni  vielä 2/3 radan. Olipa hyvät epikset. Tällä kertaa Tex kuunteli ohjausta ja oli kiltti. Tosin rataprofiilitkin oli vähän helpompia, ei ollut niin paljon ansoja mihin olis voinut liidellä. Nyt ensi kerralla täytyy muistaa pysäyttää ne kontakti ihan kunnolla ja palata taakse, ettei vaan pääse luistamaan. Teki nyt kyllä myös ykkösten radalla ne ihan yhtä siististi, ei fuskannut.    
 
Täällä VIDEO Texin radoista.