Eilen kisattiin Texin kanssa kaksi starttia Hyvinkäällä. Viime kisoissa vähän jännitin liukkaaksi puhuttua uutta mattoa, mutta silloin ei ollut mitään ongelmia. Nyt vähän oli. Eka rata oli ihan kiva. Kepit oli haastavassa tiukassa umpikulmassa, ja vielä haastavampana pujottelu oli kohti putkensuuta, joka oli vielä kaikenlisäksi väärä pää. Kakkoshypyltä oli tiukka käännös, jonka luulin saavani ennakoivalla valssilla. Tex lähtikin kääntymään, mutta matto luisti niin pahasti, että vaan valui ja taisi kaatua. Pöh - en tykkää yhtään noista keinonurmipohjista. Tai on niitä hyviäkin, mutta tuo pohja ei kyllä ole. Ennen A:ta oli tarkoitus tehdä valssi, mutta olin ihan liian myöhässä, joten tein kökön takaaleikkauksen melkein törmäten siihen aahan. No Tex lähti sinne, mutta mun törttöilyiden takia tuli takaisin. Luulin saaneeni tästä hylkäyksen, mutta vitonen se oli. Umpikulma kepeille meni hyvin, mutta Tex lopetti pujottelun kesken. Vaikea oli kun putki oli vetämässä. Uusin kepit ja nyt teki hyvin. Tulos siis 10.  

Toiselle radalle oli niin hurja linja A:lle ,että meinasin jo pienen hetken jättäväni radan välistä. Päädyin kuitenkin ohjaamaan eri tavalla kuin olisi ollut hyödyllisin, jolla sain linjaa ehkä vähän korjattua. Voi kun tuomarit tekisivät ratojen haasteet muilla konsteilla, kuin vaarallisilla linjoilla missä riski sattua on selvästi olemassa.

Irrotin Texin yhdelle hypylle sellaisella huitaisulla, että kukaan ei olisi irronnut. Ei siis Texukaan. Uusittiin siis tämä hyppy maltillisemmalla ohjauksella. Muurin palikat kolahti alas ja sitten vielä pituuden jälkeen Tex ei saanut kaarta kääntymään vaan tuli yhden hypyn ohi. Kynnet vaan raapi matolla eikä pitoa löytynyt... Muuten hyvä rata, tulos tällä menolla 15.  

Tänään tokoa Hollolassa. Hyvä treeni olikin. Tex aloitti perusasennoilla ja seuruun pätkillä. Muuten tehtiin vauhtijuttuja; luoksetuloja ja noutoja vauhdista palkaten. Ruutukin oli nyt hyvä, kertaakaan ei kaartanut eikä mennyt sivusta sisään. Rauhallisempina juttuina tunnarin nätisti pitämistä, kaukot ja liikkeestä istu.

Kaapo teki myös perusasentoja ja vinosta eteen tuloja. Ne onkin vaikeita - jää aina vinoon.. Z:n jäävät oli nyt aika hyvin hallussa, ei tainnut tehdä yhtään virhettä. Ruutu myös hieno. Ohjattu vaikea... Tai vasen jostain syystä on. Hakee aina keskimmäisen, joten helpotettiin niin saatiin onnistumisia, Tässä tulee myös aika paljon ääntelyä - turhautumista...  Kaken vaihtoja vielä takapalkalla.