Eilen piti olla täysin treenitön päivä, mutta en malttanut olla ottamatta kotona pientä harjoitusta. Otinkin Kaapolle tänään simppeleitä liikkeitä, joissa koitin, kuinka hyvin se oikeasti käskyt osaa ihan vaan suullisena. Varmistaakseni sen, etten anna tiedostamattanikin jotain käsiapuja, pidin kädet selän takana tai liimattuna kylkiin.

Sivulle tuloissakin se jo selvisi, että olen kuin olenkin auttanut liikaa tietämättäni; kun käsi oli kiinni mun omassa vartalossa, eikä irti siitä niinkuin se on ennen ollut ja Kaapo tullut sivulle ihan hyvin, nyt ei tullutkaan hyvin. Jäi välillä istumaan ja tuijottamaan, välillä yritti tulla, mutta täysin vinoon (niin vinoon ettei edes voinut palkata yrtittämisestä). Muutaman kerran kun tahkottiin ja oikea paikka löytyi näin ja sain palkattua superisti, onnistui ihan ok useamaan kerran.

Samaa kuuria otettiin istu ja maahan käskyihin, joissa pidin käsiä selän takana. Huomasin, että Kaapo siirsikin katseen entisen käsien sijaan silmiini ja yritti kovasti ymmärtää. Maahan menee hyvin, myös seisomasta istumaan, mutta maasta istu jumitti. Oli niin tottunut, että anna aina kädellä avun tähän ja nyt vaan jäi toljottamaan kun sanoin istu. Tätä jahkattiin hetki ja parin kerran jälkeen jo toimi. Tosi kiva nähdä muutos Kaapossa, kuuntelee ja katsoo enemmän silmiin ja koittaa kyllä kovasti osata. Tällaista teho treeniä nyt vaan lisää.

Lopussa otetiin vielä uudelleen sivu käsky, jossa alkoikin nyt tarjoamaan maahan menoa. Nostin ylös maasta ja huomautin nätisti, jonka jälkeen taas muutama onnistunut suoritus. 

Lopuksi vielä eteentulo harjoituksia.