Maanantaina käytiin HOT:in treenit Renkomäessä. Ja nyt kun en ole heti kirjannut ylös mitä tehtiin, niin en tietenkään muista.. Tein kuitenkin vaan Texillä. Ainakin seuraamista, luoksetulon loppuosaa sekä jäävien loppuosaa.. Olikohan muuta..?? Paikalla makuu, jossa meni heti lonkalleen.

Tiistaina käytiin iltapäivästä lenkillä Pennalassa ja tokoiltiin ulkokentällä. Se oli pari viikkoa sitten jo melkein kokonaan sula, mutta kevään siirtymisen vuoksi lumen peitossa. Kyllä se vielä sulaa.. Tein sisällä myös pikapikaa Texille hyppysarjan ja Kaapolle kontaktiesteet. Osaa jo paremmin odottaa vapautusta eikä vaan itse päätä .

Keskiviikkona oli uuden ryhmän treenit, joita siis vedän, Pennalassa. Rakensin radan ja kävin omien koirien kanssa lenkillä, jonka jälkeen tein niillä myös rataa. Tex meni kivasti ja jotkut kohdat ei niin kivasti. Jyrkän umpikulman kepeille haki hienosti kun lähetin vaan pituudelle ja huusin kepit. Kepit vielä kujalla ja alussa kaksi pleksijohdetta. Mutta hyvin silti. Vaikea kohta oli kovan vauhdin saattelemana laittaa takaakiertoon, jossa putkensuu ansana. Pienen neuvottelun jälkeen toimi. Kaapo teki radan heti nollana, Hyvä!

Torstaina Samin treeni, jossa olen nyt molempien koirien kanssa. Teen aina vaan toisella ”virallisen” treenin, mutta toinen pääsee muiden mentyä myös. Eilen teemana oli nolla tai ulos – ei siis edes tulos tai ulos.. Rata oli ihan kiva. Aika haastava ja  vauhdikas, mutta suoritettavissa. Kolme yritystä jokaiselle ja siis virheestä ulos. Rata alla, vähän vääristyneellä mittakaavalla (8 oli sarja a,b,c, joten numerot nyt heittää, en muistanut vasta kun nyt..)

 

Kaapo teki ekalla nollan. Kökön sellaisen, mutta taistelinpahan vaikka jotkut kohdat ontui. Kahdella seuraavalla kierroksella päästiin melkein 21 putkelle asti.. nappasi molemmilla kerroilla hypyn 20 putken jälkeen. Jäipä kuitenkin hyvä fiilis! Tex teki rataa myös, esteet 1-11. Sami jäi kiltisti katsomaan ja kommentoimaan. Tex oli myös kiva, tällä radalla ei ollut kaarratusongelmaa ollenkaan. Tuli ohjauksiin hyvin ja sain onnistumaan pätkän nollana. Hyvä mieli jäi nollasta ja Texin kuuntelusta, oli myös vauhdikas. Ja nyt maltoin itsekin lopettaa tähän, enkä alkanut hinkkaamaan toista kohtaa.

Itselleni vähän piiskaa; heti kun tehtiin kisanomaisena (vaikka vielä ilman kellotusta) annoin Kaapon tulla kontaktien läpi. Miksiköhän se ei niitä kisoissa ota..? Jospa en enää niinkään syyttäisi koiraa tuhmuudesta.. kröhöm.. Olen kyllä kuullut puhuttavan johdonmukaisuudesta... Pitäisköhän koittaa..?!?