Tänään treenailtiinkin salpakankaan koulun kentällä. Nyt tehtiin Kaapon kanssa ihan muita juttuja kuin alokasluokan tahkoamista ja kylläpä tuntuikin kivalta. Aloitettiin muutamalla sivulle tulolla. Oikein hyviä ja nopeita. Perään idari, jossa seuraamista ja hyvästä käännöksestä palkka. Sitten seiso, oikein hyvä ja pysyi hyvin paikallaan koko kierroksen. Seuraavana avustettuna istu, istui hyvin. Loppuun maahan joka superhyvä. Sitten ruutua, jonne vein markkerin. Kaksi lähetystä jotka tosi nopeita ja stoppi hyvin markkerin kohdalle. Loppuun vein pallon ruutuun ja lähetys kaukaa. Oikein kiva :) Seuraavana kaukkarit i+m. Ekalla käskyllä tuli luokse.. luuli varmaan luoksetuloksi ?? Uusittuna oikein hyvin. Ihan reippaat vaihdot, maasta-istu nopeampi. Palkkasin melkein joka vaihdon jälkeen.  Sitten noutoa, jossa vauhtipalautusta ja eteen tuomista, joka tarvitsee kyllä vielä treeniä. Täytyy vahvistaa kotitreenillä paremmaksi. Ennen paikalla makuuta luoksetulon pysäytystä kiertämisleikillä. Pari hyvää stoppia :)

Loppuun paikallamakuu ryhmässä. Ekalla kerralla alkuun Kaapo haukkui yhden kerran, jonka jälkeen hieman levoton, mutta pysyi. Uusittuna lähti taas heti jätössä perään. Kävin korjaamassa ja nyt hyvin.Ihan kaikkien treenien jälkeen vielä omineen paikallamakuuta ja nyt myös haukahti kerran. Kävin torumassa ja uusittuna pari kertaa oikein hyvin. Tässä täytyy nyt olla tiukkana ettei ala komentelemaan rivistä. Mutta kaikenkaikkiaan kiva ja vauhdikas treeni :)

Lasselle lopussa seuraamista, joka hirveää keulimista, innokasta tosin... Luoksetulon pysäytys ja merkkiä. Niin ja myös noutoa :)