Eilen vietettiin aurinkoinen päivä Kotkassa Santalahden suhinoissa :)

Mulla on ollut etureidet ihan jumissa koko viikon viime sm-valmennuksesta. Enkä ole sitten kummemmin venytellyt niitä tässä viikon aikana, enkä kummemmin juossutkaan.. Huomasin pe toko treenien jälkeen, kun kävin hallissa tekemässä puomia, että onpa ne kyllä vähän jäykän ja kipeän oloiset kun juoksee.. ja tän jälkeen ne tuntui kotona vielä vähän kipeämmältä.

Lauantaina reidet olikin ihan tosi kipeet, sattui kun vähänkin koski niihin ja vaivasivat jo kävellessäkin - no venyttelin ja hölköttelin enne kisoja ja ajattelin, että kyllä ne siitä..

Ekalle radalle ei kyllä edes päästy - Kaapo kävi NIIN kuumana enkä saanut sitä pysymään yhtään lähdössä, nolotti jo vähän kun kävin palauttelemassa sen kymmenen kertaa ja toinen vaan rähjää.. No pääsin sen verran radalle, että otin sen ihan kökösti ja sujahti heti väärään putkeen, ei kuunnellut yhtään - aarg.. käveltiin suoraan pois radalta, vein Kaapon häkkiin ja laskin kymmeneen..

Olin sille jäähylenkillä tosi tiukkana ja harkattiin taas paikalla oloa. Ennen seuraavaa rataa olin myös tiukkana ja nyt pysyi lähdön hyvin. Päästiin radalla hyvään alkuun kunnes tulee eka kohta, jossa tarvi oikeesti juosta - heti kun spurttasin ekat juoksuaskeleet tunsin repäisevän tuskan reisissä - auts- en voinut keskittyä rataan yhtään kun sattui niin paljon. Päästiin kepeille asti, josta käännyttiin takaisinpäin viereiseen putkeen, mutta koska kökkäsin perässä enkä voinut oikeesti juosta hyvin, käännyin liian aikaisin takaisinpäin ja Kaapo jätti vikan välin pujoitelematta - HYL. Radan jälkeen jalkoihin sattui paljon ja mietin jo voinko enää mennä kolmatta rataa. Verryteltiin paljon ja venyttelin jalkoja. Menin kolmannenkin radan. Lähtö hyvin. Sain ekan käännöksen onnistumaan tosi hyvin, siinä monella pääsi koira valumaan jo kohti edessä olevaa puomia kun käännyttiinkin vielä sivulla olevalle hypylle, jota koira ei nähnyt laskeutuessaan edelliseltä hypyltä. Seuraavana siis puomi, jossa jäin reisieni kanssa ihan jälkeen - Kaapo otti alastulon kuitenkin siististi ja koitin kipitellä perässä. Loppurata hyvin; keppien jälkeen annoin tarkoituksella hypätä muurin vähän pitkäksi ettei tule palikoita alas, mutta lensi vähän turhankin pitkälle. Tää ois ollut ainut kohta jonka ois voinu tehdä paremmin, muuten tosi hyvä rata.

Ja olen tyytyväinen omiin ohjausvalintoihin- osasin nähdä meille vaikeat kohdat ja ohjata ne onnistuen Tällä lohkesi voitto. Aika (-8,24) taisi olla kaikista ajoista toka nopein, jäätiin jotain 0,8 sek. BC Hakalle, joka sai rimasta vitosen.

Mutta se hemmetin tuplanolla vielä puuttuu...

Tänään jätin Mikkelin kisat väliin, en usko että näillä mun jaloilla voi oikeesti juosta, tuntui niin huonolta eilenkin...