Eilen aamulla Hollolan hallin kentälle tokoilemaan. Päätin tehdä kaikkea kivaa ja muuta kuin vaan alo-luokan liikkeitä, niitä ollaan tahkottu nyt niin paljon epiksien takia. Kaapolle alkuun seuraaminen ja siinä vauhdin siirtymisiä. Nämä tosi hyvät. Seuraamienen taas loistava :) Sitten hyppy, kun Kaapo kisoissa on tullut liikaa takaisinpäin melkein esteen ohi. Nyt hypytin lähempää hyppyä ja loppuosa oli hyvä. Ruutu, johon laitoin markkerin, jonka peitin osittain hiekalla. Kaapo ei huomannut markkeria, mutta meni silti loistavasti oikealle paikalle. Vimpaksi ruutuun lelu ja lähetys kaukaa. Luoksetulo, ensin vauhdista palkka, toisella kerralla eteen. Erikseen edestä sivulle siirrot. Nämä hyvin :) Koitettiin myös tunnari, jota ei olekkaan ollut taas aikoihin. Hieman liian innokkaana kapuloille ja nappasi ekan haistelemansa suuhun, mutta pudotti heti ja haisteli oman. Uusittuna malttoi haistella ja toi oman. Sitten idarin pysymiset erikseen oikeassa järjestyksessä, nämä tosi hyvin, ei hievahtanut yhtään. Otettiin vielä idarin seuraaminen erikseen. Loppuun vielä merkki ilman markkeria. Kävin alkuun näyttämässä kädellä maata merkin takana ja juoksi sinne iloisesti ja pysähtyi hyvin :) Olipa Kaapo taas iloinen ja yritteliäs :)

Illalla Kaapon agitreenit. Rakennettiin rata ulos. Radalla oli paljon suoraa juoksua, joka oli vähän vaikea, kun Kaapo menee niin kovaa. Saatiin onnistumisiakin parilla toistolla, mutta parhaana juttuna oli kepit, jotka Kaapo osasi taas hyvin. Koitettiin myös paksuja keppejä, joita Kaapo ei tajunnut edellisellä kerralla ollenkaan ja nyt heti ekalla yrittämällä loistavasti.. Radalla oli myös kepit joista oli melko vaikea poistumiskulma. Näissä Kaapo oikaisi viimeisen kepin monta kertaa. Ei jankattu sen enempää vaan tehtiin keppejä erikseen ja nyt meni taas hyvin.

Tänään meille tuli kylään Piatta ja Myy-afgaani Turusta :) Kaapo oli ihan 'in love' ja vietiin tyypit juoksemaan koirapuistoon. Kaapo on yleensä aina niin "ylpeä" kun on niin nopea juoksemaan ja Lasse jää aina kakkoseksi, mutta nyt juoksiskin Myy ja reilusti kovempaa  :) Kuvia täällä.

1242300540_img-d41d8cd98f00b204e9800998e