On ollut niin kiireisiä viime päivät, ettei ole kerennyt tarinoiman.. Mistä alkaisin.. Käytiin viime lauantaina Salossa agikisoissa. Kaksi starttia. Luulin, että etureiden revähtymä on jo kunnossa, mutta ei ollut.. Kotiin tuomiseksi hylly ja 10, juoksin taas ihan Kaapon perässä. Jätin siis sunnuntain startit väliin ja aiemmin jo torstain Tampereen kisat.. Näin ollen jäi yksilö SM-kisat väliin, tupla jäi puuttumaan.. En jaksa edes voivotella enää kun olen voivotellut niin paljon.. Tehtiin niin paljon töitä ja jäi niin pienestä kiinni.. Mutta joukkueeseen silti päästään. Ei voi minkään, nyt vaan pitäisi koittaa saada ne tuplat vielä karsinoihin, josko sinne mentäsiin. Olen vaan jo aika kurkkua myöten täynnä kisaamista ja pakko yrittämistä paineen alla.. Pieni tauko teksi hyvää

Mentiin siis sunnuntaina Heinolaan toko kisaamaa, olin ilmoittautunut myös sinne, josko oltaisiin saatu ne tuplat ennen tätä, niin olisin jättänyt myös sitten agi kisat väliin. Kaapon asenne oli ihan paska.. ei kuunnellut yhtään ja teki taas niin kuin itse halusi. Oon taas mussutellut sitä kotona liikaa, äh, en edes muista pisteitä, olisi pitänyt keskeyttää heti seuraamisen jälkeen kun huomasin että asenne on väärä. Enkä pystynyt millään kasaamaan itseäni, luulin, että Kaapo ei enää vetäisi tällaisia suorituksia.

No, kokeen jälkeen pian Vuokolle Texin pentutreffeille Ihanat pentuset riehui ja leikki ja oli kivaa, lisäilen kuvia kunhan saan purettua kamerasta. Ekaa kertaa Tex oli illan kotona ihan kiltisti, pötkötteli ja nukkui vaan

Maanantaina heti Orimattilaan toko cuppiin korjailemaan. Olin töistä kotiin tultua Kaapolle kylmän viileä enkä juurikaan huomioinut sitä. Ekana Lassella alokas luokka, ihanan innokas Lasse kun palkkasin lihapullalla joka liikkeen välissä. Kaikki hyvin hienosti Lassemaissen tyyliin . Ennen Kaapon vuoroa vein sen kehän viereen ja käskin maahan, enkä huomioinut tai viritellyt sitä yhtään. Oli "kokeen" ajan ihan kuin toinen koira, jopa ylityöskenteli (seurasi liian tiivisti ja edessä). Teki kuitnekin kaikki liikkeet ihan super innolla ja kovalla motivaatiolla. Kaukkarit oli ihan supermakeet, säpsähti kaikki vaihdot räpäyksessä . Joo-o, Kaapoa ei voi vaan päästää kotona itsestään yli ja sille on vaan pidettävä ne rajat eikä yhtään lipsua niistä - näin sen motivaatio työskennellä kasvaa kun saa huomion ja kehun vaan kentällä kun tekee hommat hyvin - oon siis melkein pussannut sen "piloille"

Tiistaina oli agilityn SM treeniporukan kanssa kisanomaiset treenit. Pantiin kaikki pari euroa pottiin ja voittaja sai rahat. Muotkan Esa tuli "tuomaroimaan" ja idea oli virheestä poikki. Kaapo lähti kolmantena ja päästiin tosi makeesti melkein loppuun asti kunnes rima tuli alas.. Eli pois radalta. Tehtiin lopussa rataa vielä uusittuna, nyt meno tuntui joka radalla hyvältä vaikka jalkaa alkoi vähän koskea..

Eilen isot pojat kävi uimassa ja Tex kahlaili, siitäkin tulee varmaan kova vesipeto.

Tex on tehnyt hallilla putkea, kujakeppejä, hyppyjä rimat maassa ja paljon leikkiä.

Huh - siinä tiivistettynä... alla muutama kuva Marko Osalan ottamana, lisään oman kameran kuvia kunhan saan tosiaan siirrettyä ne.  Ainiin ja tässä linkki Oilin tekemään sikamakeeseen tokovideoon Hämeen kosken tokocupista, myös Kaapo esiintyy..