Tiistaina juoksin Lassen, Edin, Kaapon ja Alvinin kanssa agilityradalla. Nähtin Pian kanssa Hollolan hallilla ja tehtiin pieni rata, jonka alku oli saman tyylinen kuin yksi MM-karsinnoiden radoista.

Ihan kivasti meni kaikilla. Kaapolla harjoittelin lähinnä tiukkojen kurvien pienentämistä ja puken ja A:n yhdistelmän oikein suorittamista. Kukaan koirista ei tainnut mennä tätä kertaakaan väärin. Kaikki siis kuuntelee hyvin :)

Keskiviikkona nähtiin Aijan kanssa ennen penturyhmää Hollolan kentällä ja otin molemmilla pojilla pienet tottelevaisuutreenit. Lassella seuraamista ja nouto, jonka se osaa jo melko hyvin. Lasselle myös kaukkarit ja luoksetuloja. Kivasti meni kaikki. Kaapolle pikkutreenit, jossa seuraaminen,  Aija käskytti ja käveli mukana vieressä häiriönä. Ruutu markkerin avulla, tosi hyvä  , luoksetulon pysäytykset sekä hyppy.

Penturyhmän jälkeen ajoin vielä P-Haun treeneihin, jossa olin saanut onneksi siirtyä myöhempään, Arton ryhmään. Kiva rata harjoitus, jossa kokeilin persjättöjä, joita on tullut tehtyä kyllä tosi vähän. Tässä radassa toimi oikein hyvin ja sain Kaapon näin menemään paremmin, kuin toisilla ohjaustyyleillä. Hallissa harkattiin erikseen kontaktiesteet ja keppejä. Saan otettua jo aika hyvin sivuetäisyyttä ja Kaapo menee kepit nätisti loppuun. Kokeilin myös ekaa kertaa juosta kepeillä Kaapon ohi.. Hirmuinen kiire sillä tuli, mutta teki joka välin hyvin loppuun.

Tänään vapaapäivä ja iso lenkki pururadalla.