Perjantai illalla käytiin Villen kanssa Hollolan hallilla. Kaapolle:

Seuraamista solmunaru olkapäällä. Loistavaa seuraaminen ja kontakti oli super hyvä. Käännöksiaä otettiin erikseen. Olen nyt myös ottanut täyskäännöksen aina vasemmalle kääntyen, niin Kaapo joutuu käyttämään takapäätä ja sujuukin jo ihan kivasti.

Kaukkareita: Taas läheltä ja kaikkia vaihdoksia sekaisin. Välillä ei malta ihan kuunnella käskyä vaan tekee omiaan, mutta huomautuksesta taas koittaa kuunnella ja keskittyä. Nämä hyviä!!

Luoksetulo: Ville käskytti. Ensin vain eteen ja siitä palkka, toisella kerralla eteen, kehu ja siitä sivulle. Oikein mallikkaasti!

Ruutu: Iloisia lähetyksiä, ei ongelmaa. Markkeri odotti ruudussa ja heitin namin perään!

Paikalla makuu: Lassen kanssa samaan aikaan. Ok, mutta hieman levoton ja piippasi pari kertaa.

Ville otti Lassella seuraamista, ruutua ja luoksetulon pysäytyksiä.

Tänä aamuna collieitten vuoro Renkomäessä. Kaapolle:

Seuraamista: Lelu olkaapäällä, täällä hallissa ei niin hyvä kuin eilen, hieman kontakti pätki. Kuitenkin ihan ok. Otettiin myös käännöksiä ja täyskäännöksiä vasemman kautta. Hyvin käytti "pyllyä".

Idarin alkeita: Seisominen vaikeampi, en kiertänyt kokonaan vaan helpotin niin että pysyi kuitenkin paikoillaan. I ja m hyvät.

Kaukkarit läheltä: Nämä hyvät. Otin parin metrin etäisyydeltä maasta istu ja toisinpäin. 

Merkki: Markkerin kanssa, hyvä!

Paikalla makuu ryhmässä: Myös luoksepäästävyys. Eka kerta oli sählinkiä.. nousi seisomaan ja vinkui ja oli levoton. Uusittiin ja nyt parempi.

Lassen kanssa suraamista, joka oli nyt todella hyvä.. näin hyvää paikkaa sillä ei ole ollutkaan. Kaukkareita, hyppy ja koitettiin myös avo luoksetulo Pian käskyttäessä. Pysäytyksessä annoin käsi ja ääni käskyn, mutta pysähdys oli tosi hyvä, hieno Lasse!