Käytiin Kaapon kanssa ekaa kertaa (niin minulle kuin Kaapollekkin) virallisissa tokokokeissa Imatralla. Tuomarina Marrku Mäntynen.

Luoksepäästävyys 10: Tämä oli hyvä, ei meinanuut edes nousta ja heilutti vienosti häntää :)

Paikalla makuu 0: Voi suuri harmi. Tätä vähän epäilinkin, kun Kaapolle tämä on ollut jo melko varma, mutta nyt loman jälkeen treeneissä jostain syystä on sieltä lähtenyt nousemaan heti kun jätän koiran. Kaapo siis nousi hieman kun  jätin sen ja kohta nousi istumaan. Istui vähän aikaa ja meni takaisin maahan. Oli myös hieman levoton, mutta ei haukkunut eikä kummemmin piipannut. Olisin uskaltanut toivoa edes vitosta, mutta tuomari oli tiukkana ja antoi siis nollan :(

Seuraaminen kytkettynä 8,5: Ihan ok, ei Kaapon parasta seuraamista, kontakti hieman katkeili, mutta pääosin ihan hyvä.

Seuraaminen taluttimetta 9: Tämä hieman parempi, ei silti parasta mahdollista.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7: Annoin kaksi maahan käskyä. Olisi voinut mennä ekallakin, hieman hitaasti vaan, mutta pienessä jännityksessä ehkä hieman varmistelin ja käskytin siis uudestaan.

Luoksetulo 6: Voi mikä moka tässä kävi, ei Kaapo näin ole koskaan aiemmin tehnyt. Tosi hyvällä vauhdilla tuli eteen istumaan, mutta ennen kuin kerkesin edes silmää räpsäyttää saati liikkeenohjaaja antamaan käskyä, pomppasi Kaapo omineen sivulle... voi voi.. No tuomari kehui vauhtia ja alkosaa tosi hyväksi .. josko se ei kyllä yhtään mieltä lämmittänyt :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10: Tämä oli oikein mallikas :)

Estehyppy 10: Tämä myös oikein kivasti.

Kokonaisvaikutus 8: Sivulle tuloja liikkeiden alussa joutui hieman tahkoamaan, mutta ei onneksi tullut mitään lukkoa päälle. Vire pysyi myös hyvin eikä Kaapo alkanut komentelemaan liikkeiden välissä.

Lopputulos siis 143 pistettä, eli kakkostulos.

Yksilöliikkeisiin olen ihan suht tyytyväinen, nuo mokat ei ollut mitään ihan hirveitä. Mutta pakko myöntää niinkin voitonhaluisena, että kyllä harmittaa tuo maassa makuu ja sen myötä olen pettynyt kakkostulokseen.. Muutoinkin Kaapolla on ehkä vielä liikaa ärsyttävää omapäisyyttä ja se on liikaa muiden koirien perään ja unohtaa käskyt täysin jos vaan haluaa.. Omalla kentällä sitä ei niinkään huomaa, mutta nyt asia tuli kyllä ehkä liikaakin esille kentän reunalla... Noh - ei muuta kuin uutta kisaa perään ja lisää treeniä - ja pian jo agilitykisoihin.. taidan nauttia niistä enemmän :)