Aamusta Pennalan hallille Villen kanssa. Roudattiin pihalle neljä hyppyä, kepit ja putki, ja näistä taas ASB lehdestä napattu tiukka pujottelutreeni.  Rata oli kinkkinen ja kepit mentiin nyt viisi kertaa eri kulmista ja puolilta ja takaaleikaten ym ym. Eli siis hyvä harjoitus. Nyt sujui Kaapolla hyvin.. Osasi  hyvin hillitä vauhtiaan kulman takaa ekalle kepille, jolloin sai hyvin kierrettyä ekan kepin eikä juossut suoraan toiseen väliin ( niinkuin on paljon käynyt). Oikein iloinen tästä :) Myös Lasse teki radan melko varmasti.

Illlalla Pian kanssa taasen Hollolan kentällä. Paikallamakuuta paljon.. Koitan nyt tehdä kaksi viikkoa tehotreeniä paikallamakuuseen, että seuraavissa kokeissa onnistuttaisiin, ehkäpä se siitä. Seuraamiskuvio Pian käskyttäessä, hitaassa kävelyssä täytyy kiinnittää omaan liikkumiseen huomiota, etten liiku kuin hidastettu robotti :) Muutoin tämä hyvä. Liikkeestä s ja m, ja näissä pysymistä kun kiersin Kaapoa, meni hyvin. Kaapo pysyi paikallaan varman oloisena. Luoksetulo, jossa koitin nyt estää törmäämisen sanomalla hiljaa istu ennenkuin Kaapo törmää, toimi nyt, täytyypi koittaa jatkossa miten alkaa vaikuttamaan. Noutoa ja luoksetulon pysäytystä.

Ja taas loppuun hallissa Edin kanssa keppejä. Sujuu jo paremmin, vaikka ei ihan satavarmasti. Mutta ihan oltaisiin jo valmiita menemään ekaan kisaan, kyllä ne sieltä tulee :)

Alvinilla putkien ja hyppyjen kanssa iloista vauhtijuoksemista ja Kaapolla kontaktit. Myös Lasse pyörähti vielä tekemässä kontaktit ja vähän putkea.