Käytiin päivällä Hollolan hallilla tokoilemassa. Lasse ekana; sivulle tuloja, seuraamista, luoksetulo sekä merkki. Lasse oli vähän löysällä tuulella..

Kaapon kanssa sivulle tuloja. Kaapo oli taas vilkkaalla tuuulella :) Seuraamista, joka hyvää, jossain kohdassa hieman edisti innokkuudesta johtuen, mutta kun huomautin, korjasi paikan hyväksi. Kaapon kanssa täytyy nyt alkaa ottaamaan käskytys mukaan kaikkiin treeneihinkin (missä on vaan treenikavereita), koska otti ringin kisanomaisessa häiriötä liikkeenohjaajasta.

Sitten ruutu, joka alkuun markkerilla, sitten ilman. Nämä oikein mallikkaasti. Ruutu vielä kerran kauempaa lelun ollessa ruudussa ja kerran jätin Kaapon seisomaan ruutuun ja kävelin poispäin, josta kutsuin lelun kanssa viereen. Hyppy markkerilla, tämä ok. Noutoa, jossa ensin heittoja ja tuomista vauhdilla, sitten pysin Kaapoa pitämään kapulaa sen edessä ollessa. Otin askeleen taaksepäin ja Kaapo korjasi hienosti itsensä lähemmäs minua ja kapula pysyi hyvin suussa :) Hienoa Kaapo!

Loppuun vielä eteentuloja ja luoksetulo kokonaisena. Tämä meni nyt ihan mallikkaasti, ei huomautettavaa.

Paikalla makuut molempien koirien kanssa samaan aikaan. Molemmat pysyi kuin tatti :)

Illalla oli alaosaston kokous, niin ei keretty omiin agiharkkoihin. Mutta mennään tänään kyllä hallille paikkailemaan :)