Maanantaina treenattiin HOT:in pentukurssin jälkeen Tiinan, Marin ja Pian kanssa Salpakanakaan koulun kentällä. Alkuun tein Texin kanssa. Olikin oikein iloiset ja vauhdikkaat treenit. Alkuun ruutu, markkerilla avustettuna. Menee ruutuun reippaampaa vauhtia eikä kerkeä "aijaamaan" kun vähän hetsaan sitä ja lähden olevinaan myös itse juoksemaan ruutuun. Sille tulee kiire keretä sinne ennen mua. Näin muutama oikein mallikas toisto. Sitten noutoa, ensin nopeasta nostosta vauhtipalkka. Sitten pari eteen luovutusta. Nämäkin melko mallikkaita. Avo-luokan kaukoja i-m n. kahden metrin etäisyydellä. Ihan vauhdikkaat ja hyvät. Sivulla olossa taas häiriötä, joka oli nyt jo Texille helpompi kuin sunnuntaina. Kovasti yrittää pitää kontaktin ja onnistuukin siinä jo ihan hyvin, vaikka häiriö oli aika haastavaa, kiitos treenikamuille . Myös seuraamista otettiin loppuun. Ensin palkkaamista liikkeellelähdöistä ja itse seuruuta ihan vaan vauhdista mahdollisimman rennosti. Taisi olla ok .

Kaapo teki voittajan  kisanomaisesti, ilman hyppynoutoa (kun ei ollut hyppyä). Tiina liikkuroi ja pidin taas tiukan linjan ilman vapautuksia liikkeiden välissä. Ja Kaapo oli taas super! Toivottavast tää on nyt se meidän tyyli, jolla saadaan pidettyä homma kasassa. Pientä viilaamista tietty kaikessa tekemisessä vielä on (milloin ei olisi ?!?), mutta teki kaikki eikä possuillut yhtään. Loppuun megapalkka ja paljon leikkiä koko kentän halki. Hyvä Kaapo !
 
Tiistai menikin P-Haun omissa kisoissa töissä. 1-luokkalaiset kisasi.. Oli kiva katsoa mihin ollaan kohta (no joo 5 kk:n kuluttua) Texin kanssa menossa. Huisin jännäää!!
 
Eilen vaan lenkkeilin koirien kanssa ja tehtiin pihalla hurlumhei-treeniä. Eli vähän tokoa ja aksaa sekaisin. Texillä keppejä, jotka pujotteli jo ilman ohjureita. Kaapolla kaukoja ja metallia. Vasta illalla muistin, että munhan piti nyt joka päivä treenata niitä edestä sivulle siirtymisiä, joten tehtiin vielä niitä. Joka palkan/vapautuksen jälkeen Tex oli menossa kepeille. Ne olis siitä kivemmat.