Tunnari: Nyt päätin koittaa Kaapolla miten tämä alkaisi sujumaan ja saisin ringiltä vikkejä miten alan kotona treenamaan. Ollaan syksystä asti välillä haisteltu yhtä kapulaa piilottamalla se nurmen reunaan tai metsään risujen sekan ja haistelee sen aina ihan hyvin. Myös metsässä olen tehnyt näin kävyillä ja puutikuilla. Tuo aina sen minkä olen hajustanut käsillä. Tehtiin siis yksi iso kasa, jätin Kaapon istumaan ja vein oman kepin kasan viereen. Kaapo toi oman mutta ei kummemmin haistellut, kun näki mihin kepin laitoin. Toisen kerran vein oman kasan taakse. Toi taas hyvin, mutta ei paljon haistellut. Sitten levitettiin kasaa niin, että oli jo muitakin yksittäisiä keppejä. Vein oman vähän kauemmas ja Kaapo toikin tällä kertaa vaan arpomalla ekan mikä suuhun sattui. Palattiin helpompaan, eli isoon kassan jonka taakse vein oman. Tällä kertaa Kaapo meni kasalle ja haiseteli sitä, mutta jatkoi haistamista eteenpäin ja toi vieressä olevan oman. JesJes!! Tapahtui siis edes pientä työskentelyä ja selvästi haisteli. Hyvä, näitä siis aletaan tekemään lisää kotosallakin.

Kääntymisiä: Taas ja vaan taas. Näitä ollaan nyt tahkottu paljon ja eilen otettiin jo niin, että jatketaan kävelyä käännöksen jälkeen. Muutama hyvä vasemmalle käännös jonka jälkeen Markon neuvosta alettiin kävelemään muutama askel suoraan ja käännös vasemmalle, muutama askel suoraan ja käännös oikealle ja taas muutama askel ja vasemmalle; sellaista siksakkia. Tässä autan paljon namilla ja näin se ainakain sujui ihan ok. Näitä lisää kotosallakin.

Jäävissä pysymistä m, i, s: Kaikki muut sujui hyvin, pääsin kiertämään Kaapon, paitsi seisomisessa steppasi ja oli hieman epävarma. En taas tiedä miksi kun eilen seisoi kuin liimattu. Lisää siis harjoitusta paikallaan seisomiseen..

Noutokapula: Yksi heitto perusasennosta (pidin hellästi pannasta kiinni) ja toinen vaan kiinni pitämällä. Tuo kapulan hyvin, tässä ei ongelmaa. Lelun kanssa pitää vaan muistaa aina palkata niin saadaan takaisintulemiseen vauhtia.

Ruutu: Tänne taas markkerin kanssa jo pitemmältäkin matkalta lähettämistä. Pysähtyminen ruutuun ei ole vielä täysin kunnossa, joten juoksin aina Kaapon perään palkkamaan ruutuun ja annoin samalla seiso käskyä. Tosi iloisesti lähtee jo pidemmältäkin matkalta läppäämään tassuja markkerille.

Paikalla makuu ryhmässä: Kaapo reunalla seinän vieressä. Nousi perään heti ensimmäisellä jätöllä, kävin korjaamassa ja nosu puoliksi ylös toisella jätöllä. Kävin huomauttamassa vielä ja nyt pysyi edes jotenkin loppuun asti. Voi voi.. tämä ei ole siis mitenkään vielä varma liike vaikka nyt on hyvin muutaman kerran onnistunutkin. Lisää harjoitusta ja täytyy selkeämmin sanoa Kaapolle, että sieltä ei voi nousta. Markon huomautuksesta myös kaikki välipalkkailu täytyy jättää. Siis jos Kaapo nousee ja käyn korjaamassa niin ei mitään nameja, eikä alussa maahanmenosta nameja. Palkka vasta kun työ on tehty hyvin.