Torstaina vetästiin Pian kanssa kunnon kolmen tunnin treeni :) Alkuun paikallaolot. Käväisin jo piilossa ja Kaapo nousi seisomaan pienen hetken kuluttua. Tulin esiin ja pyysin maahan, jonka jälkeen menin takaisin piiloon. Nyt pysyi hyvin ja rauhallisena. Tästä palkka. Sitten noutoa, kaukkareita, luoksetulo sekä luoksetulon pysäytystä kiertoleikin yhteydessä.

Toko treenien jälkeen tehtiin kunnon keppirata ASB lehdestä. Radassa mentiin kepit neljä kertaa eri puolilta ja kulmilta (lisäksi radalla putki ja kaksi hyppyä). Tätä juoksin Edin, Kaapon ja Lassen kanssa. Loppuun vielä rallatteluleikkiä Alvinin kanssa parilla hypyllä ja putkella :)

Perjantaina Aijan, Pian, Arjan ja Marian kanssa Hollolan kentällä. Alkuun paikallamakuu. Kaapo Ginin ja Alvinin välissä. Jätin eteen namin tehtäväksi. Oikein hyvin meni; rauhallinen eikä hötkyillyt. Nyt palkkasin rauhassa namilla ja vein autoon odottamaan "yksilöliikkeitä". Omalla vuorolla otettiin seuraamista, vähän vaikemapi pätkä, Arja käskytti - Hyvin. Sitten liikkeestä m ja s avo tyyliin, eli palasin koiran taa - hyvin Kaapo pysyi paikallaan. Luoksetulo käskytettynä, vähän noutoa ja loppuun kierotoleikin avulla luoksetulon pysäytykset. Kiva treeni :)