Treenit; vaikka olen vähän flunssassa, niin pakko on saada jotain tehtyä. Viljelin kentälle merkkejä, kapuloita ja leluja. Harkkakisassa kun Tex otti yllättävän paljon häiriötä merkeistä. Treenisuunnitelma tuli tehtyä Texiä varten, Kaapo teki samat kokonaisuuksina. Kaapolle ei muuten ole minkään luokan merkitystä vaikka kenttä olisi täynnä leluja ja merkkejä, se ei niistä juuri häiriinny eikä jää jumiin mihinkään. Sillä on sitten ihan muut omat ongelmat :) Tex alkuun vähän jäi. Alkuleikin aikana juoksi koko kentän ympäri oma lelu suussa ja ihmetteli ja rekisteröi joka merkin ja lelun - oli vähän hämillään.

Tunnari alkuun. Vein kapulat merkin ympärille (paljon kapuloita sekaisin) ja matkalla kapuloille oli hieman sivussa linjasta lelu. Jätin myös tunnarilaatikon matkalle sivuun. Tex kaarsikin laatikon kautta lelulle, jota oli ottamassa. Sanoin irti ja jatkoi kapuloille. Hyvin haisteli ja kun löysi oman, palautti hyvällä laukalla. Uusittuna meni taas lelulle - murr.. Nyt keskeytin ja voivottelin. Tex takaisin alkuun ja kävelin kapuloille näyttämään. Menomatkalla siirsin lelua vielä enemmän linjalle, mutta nyt tajusi homman. Kovaa vauhtia kapuloille ja hieman hätäisesti haisteli. Napsi vääriä ja ottikin väärän jota oli palauttamassa. Taas homma seis ja uusiksi - nyt onnistui hyvin. Ohitti hienosti lelun ja maltilla haisteli oman. Palautusvauhtikin oli hyvä. Olipa vaikea Texille. Täytyy vaan haastaa sitä ajattelemaan vähän enemmän. 

Myös Z:ssa tyyppi alkaa mielestään tietämään paremmin kuin minä mitä tehdään. Alkuun vain tyhjä kävely. Selvästi hidastaa jäävien kohdassa. Sitten jäävillä. Ekalla siivulla maahan ja taas oli ennakoimassa kun kävelin ohi - jo hännän kohdalla pompsahti seuraamaan. Näihin sitten ohikävelyä ja pientä häiriötä. Skarppasi aika hyvin kuuntelemaan. Sitten vielä tehtiin niin, että ekaan käsky ja ohi kävely, seuraava sivu tyhjänä ja vikaan vielä jäävä ja seuraa käsky vasta kun olin kävellyt kunnolla ohi. Skarppasi hyvin kuuntelemaan, koko olemus muuttui tarkkaavaisemmaksi.

Ekassa osiossa vielä metsku. Tähän vain yksi toisto kun oli niin hyvä. Kehuin äänellä ennen kapulan nostoa, Jessican neuvon mukaan, ja palautus oli tosi siisti ja rennon vauhdikas.  Otin luovutukseen asti, josta palkka namilla.

Tauon jälkeen alkuun seuraaminen. Tähän taas paikan hiomista. Eteen se helpolla vielä karkaa, mutta tähän vaan töitä niin kyllä se siitä. On vaan pysyttävä tarkkana kriteeristä. Sitten kiertoleikin kanssa luoksarin stoppeja. Nämä ihan napakoita nyt, mutta niin ne aina erikseen otettuna on ollutkin. Yksi suora pitkän matkan luoksetulo vielä loppuun. Niin ja loppuun kohti Tex ei enää häiriintynyt merkeistä ym. häiriötavarasta kentällä. Täytyy näitä aina sinne laittaa niin tottuu.

Tänään treenaamaan Sannan ja Texin siskon Hildan kanssa. Kivaa!!

On nähty viimeeksi viime kesänäIMG_0570-normal.jpg