Käytiin illalla vielä oman ratsastukseni jälkeen Hollolan hallilla puuhailemassa. Kaapon kanssa:

Seuraamista: Pidin taas solmunarua vasemmalla olkapäällä. Hieman "kuumeni" siitä liikaa ja alkoi ihan vähän poikittamaan. HUomatuin hieman ja loppu sujui hyvin. Otettiin kääntymisiä erikseen ja takapää kääntyy tosi hyvin!

Luoksetulo: Ekalla kerralla pitkällä välimatkalla suoraan eteen. Tosi hyvä. Toisella kerralla sama eteen, mutta en palkannut vielä tästä, kehuin ja pyysin sivulle. Kaapo hieman hämmästyi ja toistin käskyn, jolloin siirtyi tosi näpsästi sivulle ja vieläpä ihan ok kohtaan. Hyvä Kaapo!!

Idarin alkeita: Jätin paikalleen ja kiersin neliön kaapon ympäri. Otin myös mukaan tulon kun palasin sivulle, ihan vaan pari askelta ja palkka. m + i hyvät, seisominen oli tällä kertaa vaikeampi. En siis kiertänyt kokonaan vaan kävin vaan vähän edessä kävelemässä niin että saatiin kuitenkin onnistumaan jotenkin.

Liikkeestä seiso: Tämä ihan ok, autoin hieman kädellä nin saatiin hyviä, onnistuneita ja nopeita pysähdyksiä.

Tunnari:  Viisi + oma. Laitoin ympyrän muotoon. Tein kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla haistelee kaikki tosi hyvin läpi ja tuo oman. Hyvä siis. Ainoa, johon täytyy kiinnittää nyt jatkossa huomiota on se, kun Kaapo meinaa koittaa jo haistellessaan ottaa väärätkin suuhun. Ei sii ota, mutta suu raollaan haistelee eikä ole kyllä kovin kaukanakaan siitä, etteikö koittaisi suuhun.

Otin loppuun pari merkille lähetystä perusasennosta. Nämä hyviä ja iloisia!

Lasselle kapulan pitoa. Tämän kun tekee Lassen alkuinnostuksilla niin pitää kapulan tosi hyvin. Seuraamista, luoksetulon pysäytyksiä, kaukkareita ja paljon iloista leikkimistä!