Perjantai illalla P-Haun hallilla. Kaapon kanssa kääntymisiä, joissa ongelmaksi nousi oma kääntyminen ja tarkemmin askeleet niissä. Tarvitsee harjoitella ilman koiraa. Mutta muutama ihan kiva kääntyminen sinne saatiin kunhan itse hallitsin jalkojeni käytön. Seuraamista myös pitkää pätkää joka oli hyvä. Paikallaan istumisessa lähti muutaman kerran, jostain syystä nyt tökki jäädä yksin istumaan. Sain pari onnistunutta ja jätin asian.. koitetaan paremiin toisella kertaa.. Lassella alo-luokan liikkeet Tiinan käskyttäessä. Palkkasin tosin välissä ja välillä suorituksen aikanakin, joten ei ollut täysin kisamaiset treenit. Muutoi ihan kivasti sujui. Seuraaminen aloitettiin nyt alusta, eli perusasennosta yksi askel ja heti palkka.

Lauantai aamulla Renkomäen hallilla collieyhdistyksen vuoro. Lassella sivulletuloja ja noita yden akskeleen liikkeelle lähtöjä. Luoksetulo ja jääviä. Tänään olikin tehotreeni omaan tekemiseen. Jostain selkärangan syövereistä sitä tulee aina annettua tyhmiä vartaloapuja, vaikka kuinka ajattelee vain sanovansa äänellä. Pia katsoi tarkasti missä kaikkialla käytän näitä vartaloapuja ja Lassen kanssa niitä on helpompi jättää pois kun osaa jo jotenkin liikkeet. Kaapon kanssa taas ei onnistunut kunnolla. En ollut tehnyt kunnollista treeni suunnitelmaa ja siinä meni pieleen. Tein liikkeitä sieltä täältä enkä edes kunnolla muista mitä kaikkea tehtiin.. Jäi huono maku tästä treenistä... Jotain kuitenkin: huomattiin Pian kanssa, että kun Kaapo menee maahan peusasennosta, mun puolinen kyynärä jää hiemän ilmaan, kun Kaapo katsoo ylös minuun päin. Edestä maahan menossa kyynärät ok maahan, mutta sivulla tarvitsee vielä namin kanssa auttaa sitä, että menee ihan pohjaan asti. Koitin myös Kaapolla jättää turhia käsi ja vartalo apuja pois, ja totesin, että olen käyttänyt niitä niin kovana apuna, että ilman niitä ei liikkeet toimi (esim. jäävät).. siispä uutta treeniputkea vaan päälle...

La iltana käytiin vielä Pennalassa agihallilla. Tein mölli-kisaradan, jonka löysin P-Haun sivuilta http://koti.phnet.fi/phau/images/ystavyysottelu07_mollilk.jpg. Tosi hyvin Kaapon kanssa meni koko rata. Harjoiteltiin tosin ensin pienissä pätkissä ja sitten kasattiin koko radaksi. Aikaa en ottanut, mutta lujaa mentiin. Puomilla alastulon kontakti on Tosi super hyvä. Kertaakaa ei juossut läpi ja hidastaa ja pysähtyy kontaktipinnalle ihan itsenäisesti. A:ta harjoiteltiin ihan omana esteenä ja Kaapo tajusi, että suoritetaan samalla tavalla kuin puomikin. Pari kertaa meni pysähtymättä kun vauhti oli niin kova, mutta koitti kyllä hidastaa ja tuli alas asti (vauhti ei vaan pysähtynyt). Kiva Kiva!!!

Ja vielä sunnuntaina ringin vuorolla Renkomäessä. Kaapolle melko lyhyt treeni. Sivulle tuloja, kääntymisiä, sekä jäävistä seiso, joka nyt parin kotona treenatun kerran jälkeen onnistui tosi hyvin ilman mitän muita apuja kuin ääni. Jes! Suurena uutena asiana oli, että hallissa oli ensimmäistä kertaa häiriönä toinen koira; pieni rotikka narttupentu. Ei vaikuttanut treenamiseen ollenkaan, pari kertaa Kaapo alussa ja lopussa oli kiinnostunut, mutta olin tosi tyytyväinen, että treenaaminen vei voiton pennusta. Lopuksi otettiin vielä porukassa paikalla makuut Alvinin ja Zacin kanssa. Hyvin pysyi Kaapo vaikka häiriö oli melko suuri kun kaikki kehui omiaan ja kävi palkkailemassa välissä. Otin myös pienen pätkän istumista ja hyvin meni. Olipa reipas viikonloppu noin treenamisen kannalta!!