Eilen oli ihana ilma ja oltiin Hot:tilaisten kanssa kivalla nurtsikentällä toko cupin epiksissä, hyvää harjoitusta sm:miä ajatellen :). Kaapo kanssa avoin luokka. Otin Kaapon kentälle jo alo luokan aikana ja tein sen kanssa jotain pientä. Ollaan treenattu aivan liian vähän nurmikolla..

Paikalla makuu, vieressä oli vieras narttu. Haisteli sinne päin nenä pitkällä mutta pysyi paikallaan (ei kääntynyt lonkalle) eikä piippannut, hyvä!  Seuraaminen aloitettiin hypyn vierestä ja Kaapo lukitsi hypyn ihan täysin eikä kuunnellut yhtään. Se oli mielestään ihan varma, että nyt hypätään. Ei lähtenyt mukaan seuraamaan... Otin uusiksi ja nyt hyvin mukana. Seuraminen hyvää, hieman tiivistä, mutta kuunteli hyvin ja piti kontaktin. Ei yhtään vilkuillut uutta paikkaa tai muita koiria, hienoa

Liikkeestä maahan; meni kyllä maahan mutta vinoon ja hitaasti. Käännyin jo huomauttamaan kun katsoin ensin että jää seisomaan.. Luoksetulo; vähän löysä stoppi, muuten ok. Liikkkeestä s; ei lähtenyt alussa mukaan seuraamaan.. Kaapo oli muutenkin vähän löysän oloinen, en tiedä miksi.. hellekkö..?? Uusittuna tuli mukaan ja muutoin ok. Nouto; palautti ravilla ja tuuppasi kapulalla takaisin tullessa. Ei tullut niin "tarmokkaana" kuin normaalisti ja piti pään niin matalalla, että nostaessa pään eteen tullessa törmäsi.. Kaukot; molempiin istumisiin kaksoiskäskyt, eikä yhään niin säpsäkät kuin normisti... Hyppy oikein hyvä :)

Huonoa: Kaapo oli vähän löysä.. olisi pitänyt varmaan palkata se puolessa välissä.. kauheeta, se ei oo koskaan ollut tollanen löysä.. Lassemainen.. Kokeen jälkeen kyllä riehui palkan kanssa ja oli taas ihan oma itsensä.. Toisaalta täytyy saada rutiinia tuohon kokeeseen ja palkkaamattomuuteen..

Hyvää: Kaapo teki kuitenkin kaikki liikkeet, kuunteli eikä venkoillut yhtään. Oli kiltimpi ...Otti yllättävän vähän häiriötä uudesta paikasta, jollei löysyys johtunut tästä.. ?? Mutta kaiken kaikkiaa hyvin meni.

Tex riehui sisko Bridan kanssa melkein koko illan.. Olipa niillä kivaa .. Ja olin ihan varma, että se on ihan poikki kotona, mutta ei - pakko oli vetää vielä ilta riehannat..

Ollaan kotona treenattu vähän kujakeppejä sekä puomin alastulolla 2on2off:ia markkerin avulla. Hienosti tulee puomilta (nostan sen siis kontaktipinnalle) ja läppää tassut markkerille