Eilen aamulla ajettiin taasen aamulenkille Pennalaan, ja samalla treenattiin pujottelua. Hyvin menee, mutta ihan suoraksi kujaa ei voi vielä vetää.. kyse on ihan senteistä.. Kepeissä on todella vähän enää "kujaa" ja alussa sekä lopussa johteet. Kaapo pujottelee hyvin; keskittyy ja menee vauhdilla, mutta kun kujaa kaventaa sen pari senttiä jo suoraksi, menee Kaapo keskeltä läpi.. eli siis vielä vaan kujaa ja kujaa.. Otettiin myös kulmia molemmilta puolilta, nämä on kyllä tosi hyviä :)

_____________

Illalla sitten ringin tokotreenit. Kaapolla taas häiriötreeniä; sivulla ja seuraamisessa. Nämä oikein hyviä :) kovasti jo Kaapo yrittää olla skarppi ja seuraaminen tosi hyvä. Sitten liikkeestä s ja m Riitan antamalla vinkillä. Maahan oli hyvä..rinkikin kommentoi, että näin tehdessä K ei hyppää enää vinoon maahan mennessä. Seisossa kun stoppi oli hyvä heitin namin taakse. Nämä ok. Kapulan pitoaeteentuloja sekä pitkästä aikaa tunnari, joka oli oikein hyvä. Hyvin haisteli, alkuinnosta aukaisi suuta ekan väärän kohdalla, mutta ei nostanut. Toi heti oman kun osui nenän alle :) Hieno poika !

Sitten toisella osiolla otin Kaapon kanssa kisanomaisen treenin, alokas luokka. Paikalla makuussa nousi ekalla kun jätin koiran. Menin takaisin ja otettiin uusiksi. Nyt oli hyvin, mutta jostain syystä Kaapo tärisi ihan hirmuisasti.. hassu.. en tiedä jännittikö sitä joku vai oliko muka tuulesa niin kylmä.. :) Mutta hyvin oli paikallaan eikä vilkuillut muita koiria. Loppu kisa meni osin ok ja osin ei.. muutin taas omaa tekemistä enkä ollut ollenkaan iloinen ja meidän tekeminen oli erilaista kuin treenatessa. Otin taas asenteen "nyt on tosi kyseessä, ei voi hymyillä" :) Mutta leikittiin "kisan" jälkeen kentällä ja meillä oli kivaa :) kunpa olisi siinä kisasuorituksessakin.. Ainakin liikkeestä s ja hyppy onnistui hyvin :)