Pääsin heti pihalle niitä testailemaan.. tosin satoi vettä kokopäivän ja nurmikko oli ihan kulunut ja mutavelliä kun hetki samassa kohdassa puuhattiin... Kasvaakohan se enää takaisin... ???

Pääsen treenaamaan Kaapolle avokulmaa ja varmempaa itsenäistä pujottelua ja Texille alkaa kujatreeni :) Tai aloitettiin jo

Tässä muuten kuva hienosta kontaktiharkka esteestä. Kaapolle siis tällä itsenäisiä alastuloja ja Texille alkaa jo pian 2on2off treeni . Käytiinkin K:n kanssa hallilla eilen ennen tokotreeniä ja laitoin alasmeno hiekalle markkerin. Alkuun hidasti jo puomin yläosalle ja jäi katsomaan taakse kun en tullutkaan perästä, mutta hiffas nopsaan markkerin ja juoksi läppäämään tassut sille - Hienoa, muutamalla toistolla meni jo ihan rivakasti alas eikä jäänyt enää vilkuilemaan.

Tällä päästään hyvään alkuun, pihalle kun ei koko mittaista puomia ja A:ta mahdu.. Tai mahtuu mutta mitään muuta ei sitten mahdukkaan..

Eilen Hotin treenissä. Tein Kaapolle avoimen luokan Lauran käskyttäessä, SM:t lähestyy yllättävän pian ja pitäisi olla paljon rutiinia ennen sitä..Huomauttelin jos tarve ja palkkasin joka liikkeen välissä. Meni hyvin, seuraaminen vähän kyllä huonontunut,  tai oikeastaan vaan paikka. Tulee melko eteen - täytyy katsoa ensi kerralla ja puuttua.. Ei mennyt maahan - tästä huomautin ja otettiin uusiksi, nyt hyvin ja koko loppu liikkeet tämän jälkeen paljon skarpimmin.

Toisessa osassa tein vielä seuraamista ja jotain pientä häiriössä, kun toiset  treenaili samaan aikaan kentällä.

Tex leikki Brida siskon kanssa hallissa ja meni putken muutaman kerran. Vielä uudestaan kentällä myös lopussa Bridan, Flun ja Dotin kanssa. Ja kotona odotti pesu :) Pentu oli yltäpäätä kurassa ja hiekassa. Se oli kentällä lopussa ihan torkuksissa ja vähän vaisu.. Mutta voi ei mikä ralli alkoi kun päästiin kotiin.. ympäri kämppää taas joku "varastettu" aarre suussa ihan sata lasissa..

Myös meidän omassa pihassa saa melko hyvin kurakerroksen päälle ja suihku odottaa melkein joka ulkoiloureissun jälkeen. Niinkuin kuvassa näkyy, maa on ihan kuraa ja olen jo pilannut nurtsin...