Eilen ajettiin Villen kanssa Hollolan kentälle. Ville tokoile ensin Lassella ja voi pojat miten paljon intoa siinä onkaan... itse kun olen vähän liian laiska sen kanssa puuhastelemaan.. tekee kyllä miten sattuu, mutta niin innolla .

Sitten Kaapon kanssa myös lyhyt, mutta tehokas treeni. Alkuun nouto, Ville käskytti ja naksutti aina kun oli hyvä. Alkuun teputti kuin heitin, huomautin ja hain itse kapulan. Toistolla istui nätisti ja lähti hakemaan hyvin ja mikä tärkeintä, ei ääntä. Uusittiin ja nyt kokonaisuus hyvä, palkkasin vauhdista.

Hyppyä, Ville taas käskytti ja naksautti. Oikein hyvä. Kaukkarit i-m-i.., taas naksua.. maahanmeno on vähän hidastunut, mutta menee hyvin maahan asti. Sitten istu-seiso vaihto. Tällä kertaa ei peruuttanut, mutta ponkaisi takajalat taakse hieman vinoo. Tätä Markon ja Marian, jotka juuri saapuivat kentälle, neuvosta seinää vasten, jolloin tosi hyvät ja suorat vaihdot. Superhyvä! Luoksetulon pysäytys ja pieni pätkä seuraamista; juoksua jossa käännöksiä. Kiva treeni

Tänään Hollolan hallilla vähän agilityä molemmilla jonka jälkeen pikkuisen tokoilua ulkokentällä. Samoja juttuja kuin eilen, lisäksi paikallamakuuta; Kaapo yksin ja toisella kerralla Lassen kanssa, menin piiloon.