On kyllä ollut hienot kelit.. Viikonloppuna oltiin pe ja la Ylöjärvellä agirodussa. Onnistuin polttamaan hartiat ja rintakehän, vaikka käytin kyllä aurinkorasvaa. Koirille keli ei ollut kyllä kaikkien parhain mahdollinen ja vähän tuskaisen kuumaksi kävi omakin olo varjottomalla raviradalla.

Huisia menestystä ei saavutettu. Perjantain radoilla hyllytettiin molemmat.. ei mitään isoja mokia, pieni herpaantuminen ja molemmilla radoilla Kaapo karkasi hypyn väärään suuntaan. Samaa linjaa jatkettiin sunnuntai - eka rata olikin jo fiaskompi ja hylkäydyttiin jo useammassa kohdassa. Viimeinen rata meni ihan oikein, mutta toka rima tuli alas. Pari turhan isoa kaarrosta myös mukana radalla kun Kaapo karkasi taasen juoksemaan A:lle (sain pysäytettyä).

Kuva: Veli-Pekka Soini

Positiivista: pujottelun Kaapo meni loppuun joka radalla, joka oli nyt lähiaikoina ollut ongelma - hyvä siis sen suhteen. Lauantaina mukana oli Ville sekä Tex ja Lasse. Tex puuhasteli kisa alueella ja moikkaili paljon ihmisiä :)

Eilen pitkästä aikaa HOT:in treenit. Kuumuuden takia tehtiin lyhyt treeni häiriössä ja tehtiin paljon paikalla makuun jättöjä ryhmässä. Käskytettynä maahan menoja ja käytiin vaan piilossa ja takaisin. Tex sai riehua sisko-Bridan ja ihanan pikkuisen Wii pentusen kanssa .

Meidän autotallista on muokkautunut Villen aksa-esteiden rakennus paja . Sunnuntaina sain kaksi hyppyä, jotka eilen maalasin. Kävin myös ostamassa Mustista&Mirristä putken, joka on kyllä aika lyhyt, mutta ajaa asiana pihalla.

Nyt päästään koirien kanssa hiomaan ohjauskuvioita omalla pihalla, vielä ainakin yksi hyppy on tulossa. Sitten on kasassa kepit ( joihin olisi "tilattava" Villen pajalta vielä ohjurit), putki, kontaktieste ja hyppyjä. Kivaa!! On vaan toki muistettava käydä myös hallilla, pihatreeni on aina pihatreeniä...

Tässä linkki videopätkään Texin aloittelutreenistä eiliseltä ja tältä päivältä, kannattaa laittaa pauselle ja odottaa kunnes latautuu, on muutoin aika tökkivä (ainakin meidän konevanhuksella)