..hellettä.. ja Texin riehumista..

 Lauantaina käytiin vielä iltapäivällä Texin kanssa satamassa jätskillä (tai me Villen kanssa syötiin jätskit )  :) Pentu oli tosi reipas ja ihmiset ihasteli sitä.. Lapset kävi paijailemassa ja istuttiin katselemassa pyöriä ja ohikulkevaa vilskettä.

Sunnuntai päivä oli kuuma - ja meillä oli päivällä agility SM-valmennus..  Rata oli jokseenkin haastava ja helle toi tuplaten sitä lisää. Alkuun sain Kaapolla hyvän sylijaakotuksen, toimi hienosti. Sitten oli mieletön luukutuspätkä ja putken suu suoraan,johon ei menty.. Kerkesin hyvin juoksemaan kaapon edelle, mutta se suhahti putkeen joka kerta, vaikka se ei mikään kova putkihullu olekkaan. Tätä hinkattiin ja Kaapo juoksi tuota luukutuskohtaa monta kertaa.. kun saatiin onnistumaan alkoi se olla jo niin läkähtynyt, että ei malttanut kuunnella.. teki vaan, mutta oli ihan outo.. ei kuunnellut ja terä oli hävinnyt, eikä ihme.. kieli roikkui maassa asti.. lopetettiin kun saatiin pieni onnistuminen ja huilimaan. Liian kuuma ilma näin "kovaan" treeniin..

Myös Tex oli mukana, se makoili ulkona pöydän alla ja nukkui. Oli myös tosi kiltti ja pusutteli silittelijöitä nätisti. leikittiin myös kentällä pallolla ja tehtiin luoksetuloja sekä käytiin hallissa leikkimässä. Kaikki sanoi kuinka kiltti ja rauhallinen se on mutta... kotona sille kasvaa pienen pienet pirun sarvet  ja se muuttuu ihan yli riehakkaaksi...  Puree ihan kaikkea mikä eteen tulee ja riehuu ja juoksee lelujen kanssa. Puree naamasta ja hiuksista ja on jo repinyt yhden maton, vaikka koitan valvoa sitä ihan koko ajan.. Hassu villi poikanen