Pian kanssa nähtiin ekana Pennalan hallilla. Tehtiin ykkösluokan kisarata ja koitin taas Edin kanssa miten meillä sujuu. Otin radan ensin Lassen kanssa pariin kertaan. Lasse meni hyvin, ei taaskaan muuta ongelmaa kuin vauhti. Edin kanssa vauhti paljon parempi, mutta muutama kohta on vielä mitä meidän täytyy yhdesä treenailla. Mutta ihan hyvin taas meni kokonaisuudessaan :) Kaapon kanssa tein keppejä; yhdet johteet molemmissa päissä.

Sitten jatkettiin matkaa Orimattilan koirankoulutuskentälle, joka onkin nurmipohjainen. Ei ollaakkaan vielä koitettu treenaamista nurmikolla ja on muutenkin hyvä treenailla aina uusissa paikoissa. Aloitettiin paikallamakuilla. Otettiinkin kolme kertaa Kaapon ja Alvinin kanssa yhdessä pitkät ajat; ensin kolme ja sitten neljä minuuttia. Kaapo oli nyt taas paljon parempi. Pientä pippausta on, mutta muutoin ihan ok. Kerran yllätettiin koirat kutsumalla ne kovaaa luokse kolmen minuutin jälkeen. Siitä seuraava paikalla makuu molemmilla tosi hyvä, molemmat tosi skarppina ja hiljaa :)

Sitten Kaapolla seuraamista, liikkeestä s ja m, luoksetulo käskytettynä sekä hyppyä. Kaapo ei ottanut onneksi mitään häiriötä nurmikosta ja teki tosi iloisesti ja hyvin hommia :)

Lassen kanssa alo-luokka nurinpäin alkaen siis hypyllä. Pia käskytti ja palkkasin "miedosti" yhdellä namilla kaikki sivulle tulot sekä aina liikkeen päättyessä. Lassea nurmikko vähän haittasi ja nuuskutteli seuratessa melko paljon. Muutoi oikein hyvä :)