Apua, en muista mitä puuhattiin loppuviikosta.. Pe käytiin Hot:in treeneissä. Lauantaina oli vapaapäivä ja koitin leppyytellä jalkaa.. etureisi on siis revähtänyt, eikä yhtään auttanut, että viimeviikolla toikkaroin pihalla märällä nurtsilla sandaaleissa ja liukastuin.. Otin tukea tietty kipeällä jalalla ja auts-- Kinkkasin kyyneleet silmissä pakastimelle hakemaan jääpussia.. Vähän helpotti ja illalla liukastelin metsässä liukkailla poluilla.. sama homma - ja taas sattui..

Harkitsin ensin pitkään lähdenkö Nokialle kisaamaan - lähdin kuitenkin, kun mentin Peten ja Megin kanssa kimppakyydillä.. ei ehkä olisi kannattanut. Tuloksena HYL, vitonen ja HYL. Oli ihan mälsä fiilis kisata - jalkaan vaan sattui ja olin ihan jäljesssä ja pihalla kokoajan.. Annoin myös jostain syystä Kaapon pättää itse omat lähtönsä..??  Tässä linkki ratoihin, joista suurin osa kyllä ihan kaaosta... Pete kuvasi: Kaapo Nokialla

Keskimmäiseltä radalta siis vitonen, kun K juoksi keppien ohi ekalla kerralla.. Meinasi mennä siis väärin sisään. Aika oli ihan ok, vaikka tähän uusimiseen paloi sekunteja.

Nyt sain työterkkarilta ohjeeksi burana kuurin ja kylmägeeliä joka ilta, sekä pientä verryttelyä ja liikkumista, ei revittelyä.. Katsotaan pääsenkö v.loppun viimosiin kisoihin ennen SM-ilmon sulkeutumista.. Nyt tuntuu ihan hyvältä, buranan voimalla..

Eilen HOT:in treenit. Kaapolle liikkeelle lähtöjä, nouto, hyppy, luoksetulon stoppeja sekä ruutu. Oili käskytteli :)

Tex on tehnyt kosketusalustaa ja pieniä pentutemppuja. Ollaan tehty myös hallilla putkea ja hyppyä, rima tietty maassa. . Ollaan käyty satamassa ja rautatieasemalla, tosi reipas pentu; ei pelkää mitään