Viimeviikolla palailtiin jo treenaamaan.. perjantaina HOT:in treeneissä Hollolassa.. Tyhmänä meinasin tehdä kisanomaisesen ja otin Kaapon suoraan autosta yhtään "herättelemättä" sitä, ja eihän siitä mitään tullut.. kahden viikon tekemättömyyden jälkeen ei riittänyt keskittyminen. Tehtin sitten kaikkea kivaa ja palkkailin lelulla paljon :) Ruutua, kaukkarit, nouto sekä hyppy.. nämä meni kyllä ihan superisti, ja ilman ääntä :)

Lauantaina collieiden vuorolla Renksussa. Lassella kisanomainen ja jotain pientä, ruutua ja tuolin kiertämistä kapulan kanssa ja stopeilla. Kaapolla sivulletuloja, luoksetulo, ruutua sekä sama kuin lassella , tuolin kiertoa, joka on vähän mälsää liukkaalla lattialla; tassut sutii :) Vielä kaukkarit ja loppuun paikallamakuu ryhmässä. Kiva treeni :)

Eilen Jalosen kolme takaakierto teemalla olevaa agi-rataa Hyvinkäällä. Tuloksena vitonen ja kaksi hyllyä.. :( Eka rata oli kyllä hankalan oloinen; ja vaikka ajattelin radalle mentäessä että hitto nyt ei kyllä onnistu niin koko rata meni ihan supermakeesti.. varamaan parhaita ratoja mitä ollaan koskaan tehty .. harmin paikka vaan; vitonen tuli kepeiltä jonne mentiin umpikulmasta ja Kaapo aloitti pujottelun oikein mutta jatkoi kakkosväliin.. harmi.. otin siis kepit uusiksi ja tähän hassaantui aikaa.. Tällä korjauksella sain Kaapolle muillekin radoille epävarmat kepit.. olisi pitänyt sen vaan antaa jatkaa ja luulla että mennään oikein..

Toisella radalla karkais, palautin ja tästä siis HYL. Kolmannella radalla pysyi, hyvä, mutta tällä kertaa vika keppiväli jäi pujottelematta kun juoksin edelle enkä täysin luottanut , että pysyy. En korjannut joten HYL. Kaksi vikaa rataa ei olleet muutoinkaan niin hyviä kuin eka, josta olen ylpeä, vitosesta huolimatta