Aloitettiin torstaina, itsenäisyyspäivänä, Janakkalasta. Alkuperäinen hieno ajatus oli mennä siis Janakkalaan pikkukisoihin, joissa oli kaikille luokille kaksi rataa. Eli siis ensin medi-kakkoset, sitten medi-kolmoset ja vielä maxi-kolmoset. Juu ei, eivät olleet pikkukisat. Kun mikään muu seura ei ollut halunnut kisoja tällä alueella järjestää niin kisat pursui ylisuuriksi. Jätettiin suosiolla keskiyön kolmosluokat väliin.

Mutta mä ohjasin siis Elinan sheltti Kodaa. Eka radalla kaksi kieltoa. Toinen putkeen mentäessä ja toinen takaleikkauksella. Muuten ihan sujuva rata. Toisella radalla taisi tulla myös kieltoja, mutta ihan sujuvaa menoa noin muuten. Elinan lainakoira Wagner teki agiradalla nollan ja nousi kolmosluokkaan.

Perjantai aamuna Riksuun, kolme rataa kolmosille. Ohjasin Elinan Lilo shelttiä hypärillä ja tehtiin ihan siisti nolla. Eka agiradalla Texille pelasteltu nolla. Jostain syystä jo heti alussa karkasi selän taakse, mutta sain kalastettua. Kepeille mentiin vaikeasti ja ansaesteiden houkuttelu meinasi vetää Texin puoleensa, mutta sain sen vänkäämällä pujottelemaan. Radalla muuten hyvä vauhti ja hyvä puomi. Kaapo loikkasi puomin ylösmenon, pudotti kaksi rimaa ja muurin palikan. Pöh! Muuten hyvä rata. Löysi kepit paremmin kuin Tex.

Hyppyradalla ajoin Texin vähän ahtaalle takaaleikkauksessa ja työnsin hypyn ohi. Olin myös myöhässä välissävedossa ja koiran edessä niistossa. Tosi hyvää ohjausta; juuEI. Elina meni Kaapolla. Irtosi liikaa yhdessä kohtaa ja meni putkeen hypyn kautta, muuten hieno rata.
Toka agirata. Jostain syystä Tex pudotti heti alkuun kaksi rimaa. Lopussa vedin hypyn ohi, enkä jaksanut korjata, joten hyl. Muuten tosi hyvää menoa ja kova vauhti. Elinalle ja Kaapolle HYL, väliin yksi väärä este.

Illalla ajettiin Tampereelle ja majoituttiin koiralauman kanssa Cumuluksessa. Hyvin sujui yö pikkuhuoneessa viiden koiran kanssa. Aamulla kisaturnee jatkui Lempäälässä. Alkuun medi-2. Koda lopetti harmillisesti pujottelun kesken enkä huomannut korjata, joten HYL. Yhteen putkeen ei meinannut irrota, muuten siisti rata. Agirata oli huonompi. Jäi aika paljon kiinni muhun eikä irtoillut ollenkaan. Mutta kovaa se menee :)

Elina ja Lilo teki medi-kolmosissa nollat kummallakin radalla. HyväHyvä! Kaapo pudotti hypärillä yhden riman, samoin teki Tex. Mutta kerrankin sain hyvä ajan radalla, ihan kärkikahinoissa oltiin. Vaikka pari kohtaa olisin saanut vielä tiukemmalla. Ihan kovaa se menee. Ja Texilläkin on aika iso askel, ei ota kovin montaa askelta 7 metrin esteväliin. 
Agiradasa oli haastetta, tuomarina siis Huittisen Hartsa. Kaapo teki ihan loistavan radan. Parissa kohtaa vähän lipsui kaarteet pitkiksi, mutta suurena harmina seinää kohti menevä pituus, josta käännyttiin taaksepäin oli liikaa. Viimeinen palikka kaatui. Mutta ihan oli taas parasta Kaapoa tämä rata. Texin ohjasin alussa vahingossa putken ohi. Tai kiirehdin niin se lähti mun liikkeen mukaan. En saanut tämän jälkeen oikein kunnon rytmiä koko rataan, oma pakka hajoili. Loppusuoralla oleva keinu oli Texin varmaan koskaan ikinä paras keinusuoritus. Koostetta voi katsoa TÄÄLTÄ.

Olipa taas kivaa kisata, vaikka niitä nollia ei ropissutkaan. Meno on niin hyvää, että pelkkä lupaus siitä, että kyllä niitä nollia alkaa kohta tulemaan saa mut niin onnelliseksi. Joka kisa on meillä ollut toistaan parempi. Kehitys on se mikä jaksaa laittamaan kaikkensa peliin yes.