Perjantaina meninkin jo ennen HOT:in treenejä hallille tekemään vähän tokoa. Ville oli mukana "naksumiehenä". Maahanmenoja ja näissä taas naksu vain kun kyynär on täysin maassa. Täsä tehtiin eri varioita, liikkeestä edestä, sivulta. Ihan ok, Kaapo taitaa jo vähän ymmärtää asian, en vain tiedä viitsiikö vielä joka kerta suorittaa liikkeen ihan oikein, silloinkin kun tajuaa, että nyt sitä ei erikseen treenata . Otettiin vielä sivulle tuloja ja luoksetulon pysäytys. Eikä muuta tällä kertaa. Ei kun joo, hyppyä otettiin myös.

Eilen menikin koko päivä Kotkassa agikisoissa. Kolme strattia ja meidän ekat kolmosen kisat. Olin ilmoittautunut kakkosiin, mutta onneksi saatiin itsemme silti listalle, ettei tarvinnut ekana lähteä. No tulokisiahan me ei saatu :( kolme hylly-rataa. Ja miksikö, no kun annoin tällä kertaa jännitykselle tilaa.. ja ajattelin liikaa, että kauhea kun me ollaan jo pikku-Kaapon kanssa täällä oikeasti taitavien ja isojen koirakoiden joukossa. Jännitti enemmän kuin ekaa kertaa missään kisoissa. Oon hullu .  No - ei ne radat mitään fiaskoja ollut, kahdella radalla Kaapo kerkesi juosta; toisella A:lle ja toisella puomille, kun olisi pitänyt kääntää putkeen. Ohjasin eri tavalla  kuin olin suunnitellut. Kaapo myös liukasteli pohjalla paljon (kisakenttä oli tenniskuplahalli ja pohja oli matto, jonka päällä "sileää" hiekka). K myös ponnisti hieman varoen, ei niin pitkästi kuin normaalisti. Ja hyppärillä se hassu juoksi jopa yhden riman alta, mitä teki muutama muukin koira. 

No videoilta katsottuna kaikki radat näytti ihan hyvältä. Ohjasin silti ihan ok (muutamaa kohtaa huomioimatta) ja kaikki kaarrokset oli tosi pieniä. Hyvä mieli tuli myös kun Pete sanoi ratoja ihan hyviksi, kunahan saadaan kokemusta alle ja turha jännitys pois. Joten - ei muuta kun uutta kisaa vaan alle :)