Apua, kun on ollut kiire eikä ole kerennyt edes tänne kirjoittaa. Lyhyesti siis viime viikko. Torstaina oltiin Pian kanssa Maple Yardin agiltypäivillä. Ohjastelin siellä Alvinia ja saipa Kaapokin harjoitella kinkkistä rataa. Oli kiva päivä ja Alvin syttyi A esteesen :) Kuvia päivästä täällä.

Perjantaina ajettiin mökille ja sieltä käsin la aamuna Kouvolaan agikisoihin. Ekana hyppyrata. Kaapolle hylky.. kepit meni suoraan reunaan eli rata ei jatkunut eteenpäin ja otin liian aikaisin sivuaskelia seuraavalle esteelle ja Kaapo tuli liian aikaisin pois kepeiltä. Jankattiin tässä siis vähän ja luulin jo meillä olevan hylky. Niinpä juostiin yhden hypyn ohi ja tästä se hylky vasta tuli.. no eipä voi mitään.. Lasselle viitonen.. Harmillisesti kolmanneksi vika rima tuli alas.

Agiradalla oma jännitys nousi liian korkeaksi kun oli nousunolla mahdollisuudet.. :) Väärä putken pää ja se oli siinä. Oma ote herpaantui. Lasselle taas vitonen; viimeinen rima tuli alas:( Kuitenkin sijoitus kisassa 3. Olipa kyllä melko vaikeat radat. Hyppärilläkin radalta tuli vain yksi nollatulos.. No uudestaan vaan koittamaan tänä viikonloppuna :)