Kaapon kanssa Agitreeneissä. Vihdoinkin edetään kujakepeillä. JEE! Tätä on odotettu, nyt päästään hiomaan taas valmiimmaksi ja kesällä jo kisataan :)

Elikkä kerta muistutuksena kujakepit vielä verkoilla, jonka jälkeen verkkokepit pois ja tilalle kepit joissa on vaan kaaret. Alussa kujaa hieman levennettiin ja kaaret jätettiin keskeltä pois. Suoraan lähetys ja Kaapo osasi kujan myös näin. Toisella kierroksella kujaa kavennettiin jo melko kapeaksi ja tässä K karkasi pois kujalta keskellä olevasta aukosta. Helpotettiin ihan vähän ja levennettiin aukon kohdalta ja nyt sujui. Näitä vaan hiomaan ja kohta saadaan valmista. Täytyy vaan muistaa silti maltilla ja edetä koiran osaamisen mukaan :)

Toisella puolella hallia tehtiin puomia, A:ta ja rengasta. Nämä kaikki ok. Muistuteltiin mieleen myös keinua, joka alkoi sujumaan ihan hyvin heti kun Kaapo malttaa. Kiipeää ylös ja räpiköi kynsillään kun keinu laskee (Sanna hidasti hieman kiikkua), mutta ei se silti pelkää keinua, kunhan vaan malttaa. Tähänkin ihan onnistuneita suorituksia.

Lopusssa vielä radanpätkä, jossa pimeään päähän putkeen melko pitkältä lähetykseltä ja pari poispäinkäännöstä. Rata sujui tosi hienosta (tuntuu että tää on nyt vaan pelkkää kehua, mutta kun kaapo osaa :)), irtosi putkeen kaukaa ja kuuntelee vartalolla- ohjaamista ihan superisti..

Lassella tottista Kaapon vuoron jälkeen. Takapään käyttöä ja Avo mallin luoksetulo.

Lisään pari kuvaa eiliseltä lenkiltä.. Lassekin innostui leikkimään :)