Käytiin omineen Hollolan hallilla. Kaapon kanssa

Seuraamista: Otin mukaan paljon käännöksiä, myös oikealle kääntymisiä jotka ovat jääneet taka-alalle vasemmalle kääntymisiltä.  Täyskäännös vasemmalle sujuu jo tosi kivan oloisesti ja kaapo jostain syystä tykkkä tehdä sitä.. se aina "täpäköityy" kun käännytään. Suorilla pätkillä murahdin jos kontakti katkesi.. korjasi heti ja koitti taas kovatsi osata. Ihan ok siis meni!

Merkki: Tänne lähetyksiä jo peruasennosta. Hyvin!

Liikkeestä s + m: Molemmat ihan ok. Jätin käsiavun pois ja vaan hieman säpsäytin omaa liikettä kun anna seiso käskyn. Näin onnistui hyvin. Pikkuhiljaa jätän säpsäystä pienemmäksi ja kokonaan pois.

Hyppy: Kerran palkka esteen jälkeen seisomisesta, toisella kerralla palasin viereen ja palkka tästä. Kolmas kerta seiso käskyn jälkeen narupallon heitto palkaksi taakse. Nämä nyt hyviä niin en hinkannut enempää.

Luoksetulo: Piippasi vähän kun jätin, mutta pysyi hyvin paikoillaan eikä ennakoinut. Ekalla eteen ja palkaa tästä. Lähempää pari eteentuloa ja pari eteentuloa josta sivulle ja vasta sitten palkka. Eteentulo on nyt hyvä. Jätin vielä kerran istumaan ja palkkasin vauhdista. Nyt ei piipannut.

Luoksetulon pysäytykset: Heitin namin ja kutsuin sieltä luokse. Pysäytin ekna kerran äänellä ja kädellä, joka oli hyvä ja nopea. Toisella kerralla jätin äänen pois, mutta annoin aika vahvan käsi ja vartaloavun. Pysähtyi hyvin myös näin.

Nouto: Paikalla pysymistä kun heitän kapulan. Hyvin! Sitten pitämistä ja tuomista ihan läheltä. Neppasin kapulan ihan lähelle ja pyysin tuomaan. Palkkasin vain jos toi niin että sain kapulan omaan käteen. Kaapo pudotteli alussa juuri ennen kun sain kapulan ja vähän huomautin äänellä että 'ehhei'. Aika pian hokasi, että namin saa vain jos päästää irti vasta kun se on mamman kädessä. Hyvä Kaapo, nyt näitä paljon ja pikuhiljaa pidennän aikaa kun otan kapulan omaan käteen.

Lassella Takapäänkäyttöä ja vasemmalle täyskäännöksiä. Ihana kun Lasse koittaa niin tosissaan osata ja on niin yritteliäs. Tosi hyvin ne takajalat alkaa toimia. Otettiin myös vasemmalle kääntymisiä niin, että takaapää kääntyisi. Sieltä se alkaa tulemaan kun vaan harkataan lisää. Lasselle myös luoksetulon pysäytyksiä, noutoa sekä kaukkarit i + m + i +m. Iloiset treenit molemmalla!! :)  :)