Eilen kolme starttia 2-luokassa. Ajettiin jo perjantaina Lappeenrantaan ja oltiin täällä anoppilassa koko viikonloppu :)

Ekana oli hyppyrata. Kaapo starttasi ekana. Jännitin taas vähän liikaa.. oli paljon tuttuja katsomassa ja kun oltiin ekoja ja muuta. Rata oli ihan kiva ja sopivan haastava - tuloksena HYL, kun ohjasin Kaapon putken väärään päähän. Luulin sen jo lukinneen oikean pään ja annoin käskyn ja samalla käännyin itse vataanottamaan sitä, niin Kaapo lukikin väärin ja kerkesi suikahtamaan hämy päähän.. Muuten rata oli oiken hyvä :)

Toinen rata - agi. Tämä rata tuntui vähän sähellykseltä.. Ja Kaapo tuntui jotenkin vähän hitaalta.. Tuloksena kuitenkin nolla ja sijoitus kisassa 2. Eli toinen LUVA-nolla kasassa. Aika oli -8,71, jäätiin voittajalle n. 2 sek. Melko paljon.. Jostain syystä hyvä hylätty tuntuu paremmalta kuin tällainen sähellys nolla... mutta nolla kuitenkin . Iloisia siis tästä.

Viimeisellä radalla olikin taas paljon sählinkiä. Ohjasin Kaapon yhden hypyn vierestä, olin kepeille menossa tiellä ja puomin ylösmeno kontakti jäi ottamatta, kun lopetin taas ohjaamisen.. Tuloksena 15. Nämä kisat ei kyllä olleet sitä meidän parasta suoritusta. Jotenkin ei saatu nyt yhteistyötä kasaan ja oma asennekin oli varmaan väärä, kun en tykännyt mistään radasta ja asennoiduin niihin jo valmiiksi väärin. Täytyisi ottaa kaikki ei niin kivatkin radat haasteina. 

Tässä Paint-piirrokset radoista.. mittasuhteet voipi heittää :) Ekana hyppis, toisena nollarata ja viimeinen "sähellys" rata.