Tänään ringin treeneissä.  Tuulen ja lumi/räntäsateen keskeltä on kyllä luksusta päästä halliin treenaamaan . Eli Hollolan hallissa tuulen suojissa alkuun Kaapon kanssa seuraaminen. Tässä kiinnitettiin huomiota liikkeelle lähtöihin ja täyskäännöksiin. Marko käskytti; sanoin ennen liikkeelle lähtöä vielä 'hyvä' käskyn 'seuraa' käskyn jälkeen, jos piti vielä hyvän kontaktin. Kävelin muutaman askeleen ja palkka tästä. Oikein hyvin :) Täyskäännöksissä myös sanoin hyvä seuraa ja hidastin omaa tahtia. Näin ihan superhyvät täyskäännökset!

Liikkeestä seiso ja maahan. Näissä huomio paikallapysymiseen kun kävelen ohi koiran taakse. Hyvin meni nyt, tässä kun on pientä epävarmuutta ollut. Kyynärät jää vaan vähän ilmaan maahan menossa.. hitto soikoon.. Tähän nyt mietinnässä uusi tyyli mennä maahan.. siitä myöhemmin lisää..

Sitten ruutu; kaksi lähetystä, markkeri ruudussa. Oikein hyvin :) Edestä sivulle tuloja, Marko käskytti. Näissä Kaapo meinaa myös karata jo liikkurin käskystä. Onnistuneita tähän kuitenkin, oikein hvyin.

Nouto, tässä huomio taas pysymiseen heiton ajan. Pysyi ihan ok. Nyt vaan kun olen huomauttanut karkaamisesta, ei Kaapo meinaa lähteä hakemaan ekalla käskyllä... Toistona lähdin itse juoksemaan kapulalle käskyn jälkeen.. Kaapolle tuli kiire ehtiä ensin :) Vielä luovutusta erkseen. Oikein hyvät.

Kaukkarit, nämä hyvin. Näissä Kaapo menee hyvin maahan ilman, että kyynärät jää ilmaan. Ongelma on ainostaan liikkeestä maahan kun itse jatkan matkaa..

Loppuun vielä hyppy. Reija käskytti. Karkasi jälleen liikkurin käskystä takaisin päin. Korjattiin heittämällä pallo Kaapon viereen kun istui esteen takana hypyn jälkeen. Reija antoi pari kertaa käskyn, ja kun Kaapo oli nätisti, vapautin pallolle.

Täytyy muistaa jatkossa pitää vähän taukoa liikkeiden aikana enne seuraavaa kohtaa, ja pyytää jotain käskyttämään aina kun mahdollista - ei tule näitä turhia ennenaikaisuuksia..

Kaikkien treenattua loppuun vielä paikalla makuu ja istuminen ryhmässä. Menin piiloon makuussa. Jätin lihapulla "tehtäväksi" ja olikin ollut tosi nätisti paikallaan ilman piippausta. Istuminen lyhyempi, mutta oikein hyvin Kaapo istui rauhassa. Sille jäi korvat ihan hassuun asentoon - ihan pystyyn - ja kun ne normisti on taittuneet niin näytti niin hassulta keskittynyt ilme ja pitkät lepakkokorvat ylhäällä - alkoi naurattamaan kun toinen niin yrittää :) Hassu poika :)