Viikonloppuna treenailtiinkin ihan mukavasti. Heti lauantai aamuna Renkomäen hallilla collieyhdistyksen vuorolla Kaapon kanssa vähän tokoilua. Seuraamista ja vasemmalle kääntymisiä.. Kaapo ei oikein osaa toimia hallissa samalla tavalla kuin esim. P-Haun hiekkapohja hallissa. Hallilla oli myös vähän sählinkiä ja paljon ihmisiä ja häiriötä, joten otettiin tosi vähän eikä edes sujunut kovin hyvin..

Illalla mentiikin Pennalaan agilityä treenaamaan. Ensiksi Villen sisko Elina otti Lassen kanssa keppejä, että muistuis Lassen mieleen.. hyvin meni..lihapullapalkka odotti keppien toisessa päässä ja sinnehän oli kova kiire. Sitten tehtiin Elinalle ja Lasselle rata, joka olis voinut hyvin olla 1. luokan kisarata. Käytiin Elinan kanssa rata käpi ja ensin otettiin kahdessa osassa  ja lopuksi pari kertaa koko rata. Tosi hyvin meni, Lasse tekee tosi hyvin toisenkin ohjaajan kanssa ja onkin melkko helppo ohjattava. Vauhtiakin löytyi.

Sitten Kaapon kanssa tehtiin samat kaksi "rataa" kuin viime treeneissä Peten ja Oilin kanssa. Sujui hyvin! Nyt toimi oma ohjaaminenkin paremmin.. Johtuukohan kun ei tarvitse yhtään jännittää kun ei ole kukaan ohjaaja seuraamassa niin ei ole suorituspaineita.. noh, en tiedä mutta tosi tyytyväinen molempiin koiriin!!

Sunnuntain sitten tokoringin vuorolla Pennalan hallilla Kaapon kanssa. Oltiinkin Piian ja Alvinin kanssa kahdestaan.. Kaapon kanssa seuraamista, joka ei edelleen hallissa sujunut.. kontakti ei pysy ja on väljää... Piialta saatiin neuvo, jota ollaan kyllä tehty aikasemminkin, että kävelen ympyrää kaapon kanssa. Jostain kumman syystä kontakti ja paikka pysyy tosi hyvänä ympyrässä.. outoa .. tosi paljon palkkaa ja kehuja.. ehkä se siitä. Paikalla makuu meni hyvin.. unohdin jättää namin nenän eteen, mutta ei haitannut. Pysyi tosi nätisti ja rauhallisena minuutin. Sitten pysäytyksiä.. ne sujuu myös hyvin. Hypyn kanssa meillä ei ole ollut ikinä ongelmia ja nyt kun koitettiin hallissa niin ei oikein sujunut. Ei lähetyt hyppäämään ennenkuin heitti lelun hypyn yli.. Muutaman harjoituskerran jälkeen saatiin pari onnistunutta suoritusta ja lopetettiin siihen. En tiedä johtuiko hallista vai mistä.. Lopuksi vielä notokapulan heiitoa pari kertaa.. ei ongelmia.. ottaa nätisti suuhun kikkailematta ja tuo reippasti takasinpäin. Sellainen viikonloppu!