Maanantaina nähtiin Mariannen kanssa Ojangossa. Tein pikaisen vauhtitreenin. Alkuun Z:n pelkkää kävelyä, johon Marianne käskytti. Ei kummempaa ennakointia. Sitten jäävillä ja osassa kävelin ohi tai otin mukaan vasta ohikävelyn jälkeen. Nämä ookoo. Ruutu, jossa ensin treenasin merkkiä kiertämisellä. Oikein hyvin osasi nyt tämän leikin ja itse merkki taas kivan vauhdikas ja kunnolla taakse. Ruutuun tosi hyvin ja oikeaan paikkaan takaosaan. Hieno! Kutsuttaessa juoksi hassusti kaarteella kohti merkkiä?? Outo. Uusiksi loppuosa ja nyt oli hyvä. Ohjattua ja tässä taas oli tarkoitus saada hyvä merkki. On se vaan kova imu niillä kapuloilla, kun ei onnistu merkki niin hyvin. Jumittaa… Tähän vaan nyt taas kiertoa ja sen jälkeen hyvä merkki. Erikseen otin merkiltä vasemman suunnan. Tämä oli hyvä. Loppuun vielä kaket, joissa Marianne katsoi että ei fuskaa takajaloilla seiso-istu vaihtoa. Eka vaihto suht ok, jossain kohtaa jo vähän siirsi takajalkoja enemmänkin. Peruuttelun kanssa sain pari oikein hyvää toistoa. Tässä oli tämä minitreeni.

Eilen tein kokonaisuuksia. Eli kummallakin koiralla EVL läpi kisanomaisesti, palkkasin kylläkin joka liikkeen välin isoilla kehuilla joihin perään pari namia. Liikkeet kahdessa osassa, ruudusta poikki ja vuoronvaihto. Kaapo äänteli, ei mennyt ruudussa maahan vasta kun kolmannella käskyllä, tuli luoksetuon stopit ihan läpi, Ohjatussa hyökkäsi kapulan kimppuun ja palautti vinoon sekä liikkui kakeissa eteen ihan liikaa. Kaapo teki kylläkin hyvät jäävät ja jokaisen oikein Zedarissa, meni ruutuun tarpeeksi syvälle, teki hyvän metallin sekä ookoo tunnarin.

Texin seuruu ei ollut parasta mahdollista. Ei ole vielä valmis, eli treenataan tässä vielä enemmän ajatuksella ja pienempiä pätkiä. Onhan tätä otettava kokonaisuutenakin, mutta siis enemmän pätkissä. Zedarissa seuruu parempi, oli skarppina. Vaihdot oikein - autoin vähän istumisessa ja kurkkasin olan yli onnasiko. Luoksetulon stopin haluan paremmiksi ja TAAS seisoi maahanmenon. Mikäs tässä nyt on?? – multa loppuu ideat..’syvä huokaus’.. Ruudun merkki oli super, samoin meni ruutuun syvälle ja hyvää vauhtia. Sivulle tulossa juoksi vähän ohi. Ohjatun merkki jumitti ja jäi vajaaksi. Haki oikean ja palautti vinoon eteen. Palautusvauhti pysyi hyvänä vaikka oma olemus ei ehkä paistanut tyytyväisyyttä merkin takia.. Metalli oli ihan hieno. Kauhaisi suuhunsa kapulaa nostaessa kasan hiekkaa, mutta palautus silti siisti ja hyvän vauhtinen. Tunnarissa muuten ok, mutta järsi kapulaa palauttaessaan oikein isosti. Ei hyvä! Kaket oli sentään oikeinkin mallikkaat ja todella napakat vaihdot teki. Oli liikkunut muutaman sentin eteen, eli on luultavasti fuskannut vähän taaksepäin istumisessa.

Paljon oli hyvää, mutta voih, vielä niin paljon korjattavaa ja treenattavaa. Ei auta ei, muu kuin treeni!

DSC_0329-normal.jpg