IMG_20140425_064238-normal.jpg

Tiistaina Tex kävi vielä tsekkauksessa Riinalla. Lantio oli nyt suorempi ja hoidon jälkeen ei tarvetta enää käynneille. Koko viikko siis taas ollaan menty ilman treenejä. Kummaa entiselle "jokapäiväjotkintreenit" ihmiselle ettei tee tiukkaakaan olla viikkoa kahta ihan vaan lenkkeilyn varassa. Oikeestaan ihan kivaa olla vaihteeksi näin, kuin jatkuvassa kiireessä. Lahdessa asuessa muistan vielä ajan, jolloin viikossa oli yksi ilta ilman ohjelmaa. Silloin vielä työmatka Helsinkiin pidensi työpäivää kahdella tunnilla ja aina kiireellä treenaamaan tai kouluttamaan agilityä tai tokoa. Jossain kohtaa katkesi selkä ja tuli ahdistus liiasta tekemisestä. Näin on ihan kivaa, vaikka välillä puskee ajatus, että olisi tehtävä enemmän ja haluaisin tehdä enemmän. Esim. haaveilen vielä Kaapon kanssa siitä jälkikokeesta, mutta en tiedä saanko koskaan aikaiseksi treenata sen verran että olisi valmis kokeeseen... Ja näyttelyyn se olisi myös ilmoitettava että saisi sen viimeisen sertin ja uuden tittelin. Mä vaan oon niin  vähän näyttelyihminen kuin vaan voi olla. Ja ne on niin pirun kalliitakin...

Torstaina siis kuitenkin treenattiin Juhalla. Oli kuulemma ihan ok treenata tiistain jäljiltä. Kiva rata sujui taas ilman kummempia ongelmia. Pussista mentiin vieressä olevan U putken kauempaan päähän, ja siinä kaarella oli muutama este, jotka veti Texiä puoleensa. Ei mennyt niitä, mutta katsoi kovasti hyppyjä ja tuli hitaasti putkeen kun jumitti vähän niille. Tämän kohdan tiesinkin meille huonoksi, kun Tex vaan on tuollainen etäisyyttä pitävä tyyppi.

Sunnuntaina käytiin tuossa omalla kentällä tokoa vääntämässä. Tein kummallakin kaikki liikkeet läpi. Hohhoijaa  - tarvisi ehkä treenata enemmän jos meinaisi vaatia koiriaan osaamaan. No - saivatpahan puuhastella jotain. Tänään ojangossa agia. Perusmeininkiä; tein radanpätkän (tai pätkästä taisi tulla 26 estettä pitkä) kentällä olevista esteistä ja ensin kummallakin kierros palkaten osia. Loppuun päätin tehdä nollan kummallakin peräkkäin ja onnistuikin. Onnistuisipa kisoissakin noin kun vaan päättää. 

Varasin jo hotellin Tampereelle. Startteja ennen SM- ilmoa keretään käymään kymmenisen kappaletta. Texiltä puuttuu kolme, ja Kaapolta neljä nollaa. Hyviä joudutaan siis olemaan jos nollat kasaan saadaan, mutta koitetaan nyt ainakin. Päätinkin kun helmikuussa vasta alettiin kisaamaan tauon jälkeen, että nollat tulee jos tulee. En ala otsa kurtussa niitä vääntämään enkä itkemään jos arvokisoihin ei tänä vuonna päästä. Hotellin voi aina perua.

Kaapon pennuista kuvia. Kohta pääsee niitä katsomaan, kunhan avaavat silmät ja alkavat vähän enemmän liikkumaan :)

pennut3-normal.jpg