Sunnuntaina olikin melkein kaikki HOT:tilaiset korkeavireen hallilla yhteistreeneissä. Olikin häiriötä ihan kunnolla, kun useampi hääräili kentällä yhtäaikaa. Tex pysyy jo hyvin mun mukana tekemässä, eikä karkaile enää moikkaamaan kaikkia ihania treenikavereita.. Vaikka välillä hetkeksi pysähtyi katsomaan vieressä lentäviä noutokapuloita ja ruutuun viilettäviä koiria. Kunhan en juurikaan itse huomioinut niitä, ei Texkään huomioinut.

Tehtiin alussa perusasentoa. Olen huomaamattani antanut vieläkin ihan pienen avun vartalollani Texin tullessa sivulle. Nyt kun kiinnitin huomiota pysyäkseni ihan liikkumatta, jäi perusasento hieman vajaaksi. Eli takaisin peilin ääreen ja avut pois. Seuraamisessa edistää, takaisin treenaamaan yhtä/kahta askelta ja tuota kaiken peruskiveä; perusasentoa. Luoksetuloa käskytyksen kanssa. Tässä odottaessa katselee mieluusti muiden puuhia, eikä keskity muhun. Lääkkeeksi Arjan vinkistä kutsuinkin kerran kävellessäni Texin yllättäen leluun ja toisella kerralla pidin lelun kädessäni näkyvillä kun kävelin poispäin. Jo vain keskittyi paremmin muhun ja oli skarppina .
Hyppyä myös käskytyksellä, on ihan hyvällä mallilla. Täytyy vielä muistaa treenailla hypylle irtoamista lelupalkalla hypyn takana. Paikallamakuu muiden pentusten kanssa yhtä aikaa. Jätin nameja maahan nenän alle ja oli tosi tarkkana, ettei van yhtään edes katsonut niihin. Oikein hyvä. Kiva treeni. Loppuun saatiin leikittyä paremmin. Liikkeiden välissä leikkiminen ei oikein suju, varon itse vähän ettei Tex innostuksissaan karkaa muiden luo ja olen vähän jännittynyt. Ainiin ja Tex taas nuuskutteli aika paljon maata. Varmaan täytyy jatkossa huomautta napakammi.
Maanataina Renksun hallissa. Tex teki taas seuraamista ja pohdittiin tuota edistämistä. Josko jatkan yhden/kahden askeleen treeniä tai alan huomauttamaan edessä olosta. Päädyn ehkä kuitenkin tuohon perustreeniin, en uskalla vielä vaatia, jos se ei kunnolla edes tiedä missä sen kuuluisi olla. Nyt olenkin tehnyt kotona peilin edessä ja olin tarkka mistä kohdasta saa palkan – parani heti, täytyy katsoa kuinka menee treeneissä.. Liikkeestä maahan ja seiso, erottaa hyvin käskyt toisistaan kun otin kumpaakin sekaisin.  Muutama eteentulo ja loppuun Wiin kanssa paikallamakuu.
Kaapo teki myös – huolella, innokkaana ja äänettä. Kiva. Koitin olla palkkaamatta joka jutun jälkeen ja toimi silti. Miksei se toimi kokeessa??