Lauantaina treffattiin Texin sukulaisten kanssa Valkeakoskella. Mukana olikin kaikki sisarukset ja Sigma-äiti. Farra siskolla on aivan mieletön asuinpaikka ja miljöö. Maaseutua, vihreää, ihana hirsitalo ja hevosia; Voinko muuttaa tänne, kiitos!  

Kahvittelun ja herkkujen syönnin lomassa jutusteltiin kuulumiset ja pienet tokotreenit koko porukalle. Tex teki pientä häiriöseuruuta, lelut maassa oli aika vaikea alkuun ohittaa. Ruutu treeni oli hyödynnettävä uudessa paikassa. Alkuun jäikin ihan liian eteen, mutta muistuttamalla parani. Merkkitreeni myös häiriöllä; merkin takana leluja ja kapuloita. Vauhti ei ollut paras mahdollinen, mutta meni joka kerta merkille. Paikalla olot porukassa ja loppuun vielä reipas lenkki ja siinähän se päivä olikin jo kulunut. Kivaa oli ja kiva oli nähdä kaikki sisarukset. Kiitos Marikalle kun saatiin tulla kyläilemään.

Sunnuntaina sateen keskellä käytiin Pennalassa lenkkeilemässä ja treenipätkä kummallekin. Hallissa oli onneksi pystyssä jonkinlainen radanpohja, josta pikaisesti lennosta keksin radan. Taisi olla melkein 30 estettä, jotka harjoittelin vähän huonosti, eli en valmistautunut kunnolla. Piiskaa minulle. Kaapon treeni kärsi tästä syystä sen verran, että menin kokoajan väärää rataa ja unohtelin kuviot. Olinpas huono.

Texille vähän skarppasin ja tehtiin ensin pätkiä ja loppuun koko rata. Koko rataa tehdessä ohitti muurin kun kiirehti putkeen ja puomi on tuolla pirun hallissa hidas, kun seinät tulee vastaan. En silti ota mitään itkupotkuraivareita, kun ulkona se on on paljon mallikkaampi. Se ottaa vaan ”aakeen-laakeen” ystävänä ahdistusta noista seinistä ja ahtaasta hallista. Noin huonolla valmistautumisella en saa enää jatkossa treenata. Olenkin kyllä nyt aika paljon skarpannut ja kunnolla suunnitellut treenin ja tutustunut rataan, tää oli nyt tällanen tilastovirhetreeni eikä toistu. Promise! Kuvailtiin nyt kuitenkin, kun halusin pitkästäaikaa nähdä omaa tohelointia, niin video TÄLLÄ.