Hyvää alkanutta vuotta!! Aattoilta sujui hyvin vaikka taivaalla paukkui koko illan ja yön. Kumpikaan koira ei välittänyt jyskeestä ollenkaan.

Eilen käytiin molempien koirien kanssa tokoilemassa Hollolan hallilla. Kaapon kanssa:

Paikalla makuu: Villen ja Lassen kanssa samaan aikaan. Minuutti pysyi hyvin (oli niin kylmä ettei otettu pidempää).

Kääntymisiä:  Näissä taas aluksi namin kanssa avustaen vuorotellen oikealle ja vasemmalle. Muutama ihan super takapään käyttö. Sitten koitin miltä näyttää ilman namiavustusta, eli seuraamista ihan liikkeenä. Ihan hyvinhän se sujuu (ainakin käännökset).

Pysähtymisiä: Luoksetulon pysäytyksiä. Hyvin pysähtyy, mutta tarvitsee käyttää vielä avustusta (käsiliike), "seiso" käsky ei vielä riitä tarpeeksi napakkaan stoppiin.

Liikkeestä s +  m: Näissä onnistumisia, mutta myös vielä kädellä ja namilla hieman avustaen. Seisominen vahvempi.

Luoksetulo: Ville käskytti, lähti perään ekan kerra. Loppu kerrat istui hyvin paikallaan. En kutsunut luokse, koska tämä jääminen täytyy nyt saada varmemmaksi. Kaapo alkaa ennakoimaan luoksetuoloa ja säpsyy jo valmiina lähtöön kun käännyn, joten palaankin sen viereen ja palkkaan paikalla olosta.

Ruutu: Markkerilla. Aluksi lähetys lyhyellä matkalla jota sitten kasvatettiin vähän joka kerran. Kauempaa on hieman epävarma lähtemään, mutta kun muistaa homman, niin juoksee sitten iloisesti ruutuun. Myös seisomaan pysähtyminen ruudussa onnistui tällä kertaa.

Tunnari: Ville vei kasallisen kapuloita ja levitti ne epämääräisesti hieman jo leväälleenkin. Vein itse oman hajustetun ja joka kerran Kaapo haisteli kunnolla ja toi oman. Alussa toi kerran tai kaksi niin, että käytti suussa väärää jonka pudotti ja ottikin oma. Täytyy katsoa tuo kuntoon, että malttaisi haistella ensin kunnolla, ettei tulisi näitä kokeiluja. Alussa oli tosin ehkä liikaa intoa , niin ei malttanut työskennellä rauhassa.

Ville teki Lassen kanssa seuraamista namin kanssa. Namilla paikka pysyykin oikeana, tätä täytyy vaan tehdä paljon. Myös kaukkarit m + i + m + i sujui tosi hyvin. Luoksetulo oli  hyvä ja Lasse oli taas tosi reippaan oloinen ja ihan super innoissaan ja iloinen. Paikalla makuu Lassella myös hyvä.