Ja lauantai aamuna Renkomäen hallille; collieyhdistyksen vuoro. Kaapon kanssa seuraamista paljon.. sujui samalla tavalla kuin aikaisemmin..Aluksi kontakti katkeilee mutta paranee kun vaan tehdään ja kehun heti kun kontakti pysyy. Sivulle tuloa otettiin taasen muutamia kertoja sekä jääviä. Näissä olisi nyt tarkoitus edetä, eli ylimääräisiä apuja pois pikkuhiljaa. Seisiominen on vahvempi. Pysähtyy hyvin nopeasti, annoin vielä käsiavun ja käännyn itse naama Kaapoon päin. Lopuksi vielä luoksetulo. Ensimmäisen kerran heitin lelun taakse, toisen kerran kävin palkkaamassa namilla. Sitten vaihdettiin toiselle puolelle hallia, kerran lelu taakse ja lopuksi luoksetulo.  

Lassen kanssa seuraamista niin, että pidän hihnan lyhyellä kädessa ja annan hihnan loppupään roikkua Lassen kyljessä jolloin hihna kevyesti "painaa" Lasse oikeaan asentoon. Muutamia lyhyitä seuraamispätkiä ja kovasti palkaa oikeasta asennosta. Vielä jäävät sekä luoksetulo.

Lauantai iltana käytiin vielä Agility halliilla Pennalassa Kaapolle sama Peten tekemä rata kuin omissa viime treeneissä, mutta laitoin jo rimat 35:een. Kivasti sujui näidenkin kanssa. Lasselle nopeutta; kolmen esteen taakse kontaktipinta ja vauhdilla sinne. Ville lähti puolesta välistä kisaamaan Lassen kanssa palkalle ja kerkesi sinne ennen Lasse jolloin "söi" namit. Toisen kerran sama "kisa" ja Lasse menikin jo ihan kivaa vauhtia palkalle ja tällä kertaa "voitti" Villen nopeampana ja sia palkan. Pari samanlaista putken ja hypyn kanssa. Lopuksi Kaapole vielä kontaktiesteen harjoittelua smalla tavalla kuin aikaisemminkin; puomin alastulo pöydällä ja siitä vauhdista kontaktille.

Sunnuntaina tokoringin vuoro Renkomäen hallilla. Aloitettiinkin paikallololla niin että molemmat junnut; Kaapo ja Pian Alvin olivat mukana. APUA! kerran alussa koitettu ihan valtavalla fiaskolla.. Hyvin suureksi yllätykseksi molemmilla junioreilla meni ihan loistavasti sekä maassa olo sekä istuminen. Kävin tietty palkaamassa välissä kerran eikä aika tainnut olla kahta minuuttia, mutta silti tosi hyvin. Kaapo ei edes hirveesti vilkuillut muita vaikka osa meni pihalle ovesta ja tuli (tietysti) takaisin, oli ihan rauhallisen oloinen. JES! Muutoin sivulle tuloja niin, että pyörin muutaman askeleen kun alkaa siirtymään sivulle.. käyttää takapäätä ihan kivasti. Sitten jäävät liikkeet., joissa se seisominen on vahvempi, treenetaan siis maahanmenoa enemmän. Menee kyllä ihan kivasti maahan käskystä mutta ei putoa sinne niin hirmu nopeasti. Ehkä en ole huolissani tästä..tulee varmaan ajan kanssa nopeammaksi. Lopuksi otettiin pieni seuraamispätkä, joka sujuikin paremmin kuin aiemmin koskaan hallissa. Tosi kivan näköisesti seurasi eikä vilkuillu vaikka hallissa oli muitakin. Oikeelle käännöksiä namin kanssa ja jo hieman ilmankin. Luoksetulo, josta piru soikoon lähti ilman käskyä kun käännyin ja kerran kun jätin. Harmi.. tämä oli alkanut sujumaan aiemmin hyvin. 

Jostain syystä jännitin hallilla tekemistä ja Kaapo huomsi sen käytöksestäni. Ei ollut hallilla tällä kertaa niin touhukas ja vilkas. Kun koitin kotona heti treenin jälkeen sivulle tuloja niin vauhti ja into oli aivan jotain muuta.. ihan sikahyvin tulee kotimatolla sivulle ja alkaa hakemaan perusasentoa ilman käskyäkin vaan innoissaan jos jotain tehtäis.. tämän kun saisin siirrettyä aina kentälle..Kotona on aina tietty eri asia, mutta osa varmaan johtuu mun omasta käyttäytymisestä kun aina mulla on pieni jännitys päällä kun joku katsoo ja "arvioi" vaikka onkin ihan tuttu. Hassua..! :)