Keskiviikon agitreenit oli peruttu, mutta mentiin hallille tekemään jotain pientä. Keppejä, kontakteja ja pientä pyörittelyä.. Tarvisi jo kovasti ohjattua treeniä.. alkaa oma mielikuvitus loppumaan. Onneksi pakkanen on ohi (hetkeksi) ja niiden takia ei treenejä nyt ainakaan peruta..

Torstai oli vapaa ja pe käytiin omineen hallilla tekemässä ihan pikaiset ja iloiset treenit. Liikkeen pysäytystä sekä liikkeestä maahan ja seiso :) Kaikki hienosti.

Eilen olikin jännä päivä.. :) Kaikki (no melkein kaikki) HOT:tilaiset oltiin Sysmässä tokokokeessa. Kisapaikka oli kiva; urheiluhallin sisällä lämpimässä, pohjana muovimatto. Olikin kiva päivä kun oltiin kaikki paikalla kaikkien luokkien ajan kannustamassa toisiamme ja seuralla menikin superisti . Myös meillä ihan kivasti:

Avoimesta luokasta 171 p. eli ykköstulos :) Sijoitus 2/6. Korjattavaa oli kyllä paljon ja lähinnä kaikkien liikkeiden alut.. En mainannut saada Kaapoa sivulle ja se oli jotenkin ärsyttävä.. keskari pystyssä.. Teki kuitenkin liikkeet ihan siististi ja hyvin. Pisteitä lähti kappas kummaa vinoista pa  ym. Tässä pisteet ja oma mielipide, tuomarina Ossi Harjula:

Paikalla makuu 8: Tuomari sanoi, että oli vähän levoton. Oli käynyt kuuntelemassa, mutta ei piipannut (hyvä). Vaihtoi siis lonkalle ja takaisin, varmaan pari kertaa

Seuraaminen 8: En oikein itse tykännyt.. ei pitänyt juurikaan kontaktia ja oli juuri tässä vähän keskari pystyssä. Katsoin kyllä videolta, niin paikka oli ihan ok koko ajan. Täyskäännökset vasemman kautta huonot ja vika pa jäi tekemättä.

Maahanmeno 8: Hidas, muuten ihan ok

Luoksetulo 7: Tooooosi pitkä pysähdys. Odotti kyllä tosi nätisti ja rauhassa, ja loppu oli hyvä, paitsi vino pa edestä sivulle...

Seiso 9: Hyvä, annoin turhaan pienen käsiavun, jota koira ei kuulemma edes huomannut.. 

Nouto 9: Hyvä, palautti ravilla, vino pa.

Kaket 10: Oikein hyvät ja täpäkät, pieni parannus viime kerrasta ;)

Hyppy 9,5: Hyvä, hieman vino pa edestä sivulle.

Kokonaisvaikutus 9

Ja tänään, jottei tokoilu jäisi vähille, ajettiin aamulla BAT-hallille piirin järkkäämään Christa Enqvistin koulutukseen. Olikin tosi hyvä koulutus ja sain paljon uutta ajateltavaa. Otettiin kaikki koirat kahdessa osassa ja ekalla otin ongelmaksi tuon luoksetulon pysäytyksen, ja siihen uutena tulevan maahanmenon, joka on meillä niiin hidas.. Saatiin superhyvät neuvot ja näillä sain jo liikkeen kivasti alulle.. lisää treeniä vaan :) Toisessa osassa otin ongelmaksi seuraamisessa tuon työskentelemättömyyden ja "haahuilun" sekä piippauksen, jota meillä välillä ilmenee. Tähän saatiin myös uudet työkalut käyttöön enkä malta odottaa päästä treenailemaan lisää.. Jee ja voittajaluokan liikkeitä; joista suurin osa onkin kyllä jo ihan hyvällä alulla